返回列表 回復 發帖
Ylvis - The Fox (What Does the Fox Say?) ... 大馬版

Tamron announced the new 150-600mm f/5-6.3 DI VC USD lens. It will be available for A-mount sometimes in 2014. Price hasn’t been unveiled yet.
November 7, 2013, Commack, N.Y. – Tamron Co., Ltd. (President & CEO: Morio Ono), a leading manufacturer of precision optics, has announced the development of an innovative ultra-telephoto zoom lens with a focal length range of 150mm to 600mm for full-frame and APS-C format DSLR cameras. The lens sample will be on display in the Tamron booth at the Salon de la Photo 2013 that will be held from November 7-11 in Paris, France. Pricing and delivery information are not available at this time.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• WuSoLo

212# markhamwong

這支鏡頭個人超喜愛,可惜沒我的份兒呢!

要大隻佬先可以用. 1950g. 唔係小野, 大约US$2000
為什麼沒你的份兒呢?
綿羊仔唔夠大? Haha
而家睇支Nikon 80-400(old model )on sale for C$1199+ Tax. 正又平, 係慢DD.
(便宜辻HK)

評分次數

• WuSoLo

要大隻佬先可以用. 1950g. 唔係小野, 大约US$2000
為什麼沒你的份兒呢?
綿羊仔唔夠大? Haha
而家睇支Nikon 80-400(old model )on sale for C$1199+ Tax. 正又平, 係慢DD.
(便宜辻HK) ...
markhamwong 發表於 2013-11-27 09:37 AM
因為我用 O 家,沒有 4/3 接環啊!
美女如雲!

for Vandas 分版!

評分次數

• vandas

版主唔好意思,有些問題我想請教一下,本人是初入門想玩攝影,都不知買那一部機好,現看中nikon D5300,canon EOS 100,你可以给我一些意見嗎.多謝
版主唔好意思,有些問題我想請教一下,本人是初入門想玩攝影,都不知買那一部機好,現看中nikon D5300,canon EOS 100,你可以给我一些意見嗎.多謝 217# WuSoLo
217# WuSoLo

萬二分感謝WuSolo版主
for SweetLemon 版主!

版主唔好意思,有些問題我想請教一下,本人是初入門想玩攝影,都不知買那一部機好,現看中nikon D5300,canon EOS 100,你可以给我一些意見嗎.多謝 217# WuSoLo
jkcy777 發表於 2013-12-30 10:34 AM
首先,身旁朋友們最多人用的牌子、機型為何?

其次,兩部心儀機型等級不同;一主打初入門、另一為中階機。
其實是我自己想玩,冇朋友,咁樣是是買中階機好D,如買入門遲些又要花錢買更高一些,其實我都不知這兩個型号好不好,只是自己上綱看介绍,你可不可以比些意見我,介绍下邊個型号好呢.最好吾好咁重.唔該晒,勞煩你.
for SweetLemon 版主!

WuSoLo 發表於 2013-12-30 08:26 PM
多謝鬍鬚版。。。。2014 新年快樂。

評分次數

• WuSoLo

其實是我自己想玩,冇朋友,咁樣是是買中階機好D,如買入門遲些又要花錢買更高一些,其實我都不知這兩個型号好不好,只是自己上綱看介绍,你可不可以比些意見我,介绍下邊個型号好呢.最好吾好咁重.唔該晒,勞煩你. ...

jkcy777 發表於 2014-1-1 10:02 AM
要給意見的話,我會選 Nikon 的,因為對她的好感多一點,而且在你的意屬中這是中階的機型;但如果要輕巧的便是 Canon 的 100D 無疑了,不過就算是 D5300 也重不了多少。