返回列表 回復 發帖

有冇人出左S4?

我本身都想買S4, 但見到D報導講好似好多問題, 請問有人出左嗎?部機有冇事??
我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lag
我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好
我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lag
; S# Y8 A0 {- |# f" m+ c: Y/ ?一百蚊 發表於 2013-5-20 06:32 AM
+ [1 d, Y6 O7 t% q) T+ O: _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?
我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好
+ i; ^2 y% ^0 U% U/ _你還好嗎 發表於 2013-5-20 06:58 AM
tvb now,tvbnow,bttvb  C9 l* V% d! J. j" K
唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?
$ a* I' {! n6 I7 ~+ Ytvb now,tvbnow,bttvb唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?公仔箱論壇" u# D, \& ~8 R- E, u
米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
$ p& {! i+ |2 |; a. t
聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題
' W# n. X9 o# H( w$ ?' G+ t8 i, f
下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?# u4 |& r, G5 F  z0 s
米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
$ m8 g( r* [7 K, u. X
我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得del
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@
; [/ y, f/ O% u' I) e6 p公仔箱論壇好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d
; v9 I+ Q8 ]. a; @. N! S1 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ }% t$ C8 B7 Y4 D' c
你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:32 AM
3 `0 |2 }; j# U& X4 k. N
下, 咁萬一燒左底板就慘喇, 維修又要錢
% z3 I" f+ g3 Ttvb now,tvbnow,bttvb我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得del
* q' _1 Q( J' F: pwww.tvboxnow.com你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:33 AM
) C% a' }  `4 K8 J! p+ T! Y0 ~6 k$ o, L咁衰?咁搞法如果16gb都未必夠
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@
* b- ?( Z3 ?2 W+ h4 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d公仔箱論壇0 V) W8 J+ J: s1 p. {
i.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
1 r' ?* y, v& {, N公仔箱論壇我都覺得one正d, 個mon靚好多好多
我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过清!!!
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@3 K( u# y& o0 u; g
好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d/ `) k* r% D) Q5 y) q  G" D
i.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
公仔箱論壇+ {0 P/ t* I3 [$ I: w
one係咪最新個部?公仔箱論壇1 W7 ]8 ~* D" S5 A1 h( H' x* V
呢部好嗎?
, ]: q+ k8 V  H/ M: F+ Q我都覺得one正d, 個mon靚好多好多
4 m3 @# Y& y' C, L/ A, E' S) i公仔箱論壇晴天陰天 發表於 2013-5-20 08:28 AM
tvb now,tvbnow,bttvb7 b! s5 F3 l% F* F1 S* P
咁不嬲3星既mon都係差d既...amoled mon既通病
我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过 ...0 b/ ?0 ?, x7 {, t( n
syrinx 發表於 2013-5-20 08:30 AM
' P! W* s% m9 S- b$ Z, Pwww.tvboxnow.com咁麻煩...係呢..咁新功能係咪冇咩用??