返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
7 I+ \5 V: `5 Y/ K8 c- Mi.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
tvb now,tvbnow,bttvb" Q6 _; b- W* _8 O( B( w0 Y, Y
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
公仔箱論壇2 S' D& h% R' U! X
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
' q- w/ }# @. e% u! W: s" @- _公仔箱論壇米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
' z; K- d" L1 j( }' b7 W3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎公仔箱論壇( c8 z. x" F+ b3 C9 d
講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱) M$ R4 u4 b. x" b+ B
maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
3 v& `; @6 @  M$ s; y% [* b
連傾電話個d都會熱??tvb now,tvbnow,bttvb/ v' w* F8 K5 h- X" f
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
7 R/ y6 O' w! M  I: d: n* R. _連傾電話個d都會熱??
- G- {' ~* U* f+ |7 Pwww.tvboxnow.com我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分www.tvboxnow.com6 m; c. n  C& U: A8 \8 q  E
米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
4 G9 h& x" i& a6 Y7 Xwww.tvboxnow.com係, 用一陣就會熱1 ], m: M2 `5 g& g3 Y3 d
講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便tvb now,tvbnow,bttvb. p6 T; F+ ^3 S* v, |, A
沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
www.tvboxnow.com3 s" x% E9 G7 I
SENSE TV係咩黎架??
' C- @& ?. i/ e, Qtvb now,tvbnow,bttvbSENSE TV係咩黎架??
' ^2 J- x! N8 |* Q' Cwww.tvboxnow.com魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
8 l( ?& R4 k, y8 v, [
可以將one當做遙控
$ I$ z! ^. z: L5 c其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
; K7 Y8 k2 |3 r) p" o( F公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
公仔箱論壇6 M2 m% X2 t! t' l
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
公仔箱論壇- e* T* T* P# L
可以將one當做遙控$ J: K8 R! X% a: l, Q
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; M( z4 j; ~* P
沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
. U' A6 U* O9 Q$ k" h0 L3 R) M咁犀利公仔箱論壇; b9 `/ ~" y0 q# V' K
我今晚都出去試下部機先
, z' s; o9 x5 O- b/ jtvb now,tvbnow,bttvb我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% T) a3 g- d  L
魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
8 s- \' E4 |' l3 ^
wow,你幫我打左支強心針TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 X* S1 `2 F/ f" s
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
& b( u7 A$ O% Q% H& U( ]. F
wow,你幫我打左支強心針
& {4 r" i% _: s公仔箱論壇丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
# d& e* K/ b/ j5 o" QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
tvb now,tvbnow,bttvb* ]6 M, t9 W; w: y2 ?# T0 @, r. [. X
我覺得d電都ok襟
" L& Z% N6 z7 L- w" Y公仔箱論壇你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文
$ W4 P4 x2 [. S7 l& I公仔箱論壇http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm