返回列表 回復 發帖
其实如果个个跟J神買波C公肯定破產
J神下午好

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
昨天 略去;今天 珍惜 ;明天 爭取
言兄,昨日D波箏唔箏氣,有無贏多少啊
timmaxsing 發表於 2013-10-28 03:50 PM
尋晚精神唔多好,求其買咗幾條就瞓,剛剛返嚟睇原來又食白果
局部區域潛水中...
登記特別小遊戲,報到站
輝仔你今買不買波啊,我要想想,
timmaxsing 發表於 2013-10-28 11:56 AM
买,有么心水?
ob51330 發表於 2013-10-28 03:56 PM
C公係我叫嘅一位版主,你講嘅應該係阿公
局部區域潛水中...
言兄你好
ob51330 發表於 2013-10-28 03:56 PM
啊公錢多嗎,當然不會破產,表示該區十分旺場,但我幾天都可能唔買波住,今天可能除外 ,因要放下錢出現
言兄你好
luke168 發表於 2013-10-28 04:01 PM
輝仔好,你跟J神買應該執唔少啦
局部區域潛水中...
买,有么心水?
luke168 發表於 2013-10-28 04:00 PM
有條3X1可能會得,過就我要想想是否買
啊公錢多嗎,當然不會破產,表示該區十分旺場,但我幾天都可能唔買波住,今天可能除外 ,因要放下錢出現
timmaxsing 發表於 2013-10-28 04:03 PM
睇你哋中好似好易咁,我想中超過10億都難
局部區域潛水中...

紅咀魚狗
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b3/WoodlandKingfisher.jpg
紅咀魚狗
ob51330 發表於 2013-10-28 04:09 PM
個名咁得意嘅
局部區域潛水中...
今天什麼事,這裡旺到,有點應接不下潻,好彩我無嘜嘢囉,可以來睇場
輝仔好,你跟J神買應該執唔少啦
金石良 發表於 2013-10-28 04:05 PM
少少,我鸡仔住赢吾多,言兄今日没开档