返回列表 回復 發帖
原帖由 水晶人 於 2008-3-8 07:59 PM 發表
唔駛失業咁嚴重卦~~~
我都係打工一族~~~
讲爽的
原帖由 坏蛋小子 於 2008-3-8 20:08 發表

讲爽的
有空打下打下都有....
不用講到失業咁嚴重......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2008-3-8 08:09 PM 發表

有空打下打下都有....
不用講到失業咁嚴重......
失业=有时间打下十多小时都没问题
我希望佢快d出5倍經驗卡~~~
打都打得快d~~~
不要奢望有一天土星會消失
也不必寄望占星師可以拿走你的土星
我要5倍卡!^^

HA AH AHAHA
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 水晶人 於 2008-3-8 08:17 PM 發表
我希望佢快d出5倍經驗卡~~~
打都打得快d~~~
5倍經驗卡 1张卖八十万吗
寵物家族通告:

1.有關寵物家族/打寵問題可以在此留言 除左可以問版主大大 亦可以問家族各人 我地(和團友)會盡量回覆....( 當然未必夠版主識咁多:019: )

2.家族倉庫已經有大量物品可以分享 法術書 藥水 武器 防具 寶石 寵幣 ( 包括英雄/王者套裝/三倍經驗卡供應 其他暫時未有 大家可以理解 )

3.會方提供單向換錢服務 ( 寵物錢$15>換>TVB錢$1 ) [ 15 : 1 ]  比銀行平左$5元 變相你賺多左$5 但每次總額最少150萬寵物錢先交易 太少不會交易...
手續: 先轉寵物錢比 "水晶人" 戶口 之後PM佢本人 佢收到PM後會盡快轉賬比你
如有問題可直接PM水晶人!
(寵物轉錢同銀行轉錢都有紀錄 不會有人因此捐失)

最後祝大家打怪愉快!!!

更新左第一頁資料....

可唔可以放d雙倍經驗卡
家族有50張3倍卡比你地拿....
不過係獎勵一定努力既人....(FREE)

人人都有機會.....加油!

原帖由 幻想天空 於 2008-3-8 08:47 PM 發表
可唔可以放d雙倍經驗卡
ok~~~不過要去道具店入貨~~~
呢d卡都幾難打~~~~
原帖由 Q版皮利斯 於 2008-3-8 08:49 PM 發表
家族有50張3倍卡比你地拿....
不過係獎勵一定努力既人....(FREE)

人人都有機會.....加油!
yeah~~~無錯~~~家族有三倍卡~~
雙倍卡都會不日推出~~~
不過要考慮下set咩條件先~~~
係度吹多d水~~加下exp 都唔錯wor~~~
可以用tvb币换宠物币吗?
tvb幣點賺咁多嫁