返回列表 回復 發帖
wow   push push   more ppl can see
我羅左啦!

回復 #410 四爺~~ 的帖子

真快手~~~~~~~~~
少林寺係你5星級的家
原帖由 小fai 於 2008-4-6 11:50 AM 發表
真快手~~~~~~~~~
岩岩出黎搵你就睇到!

回復 #412 四爺~~ 的帖子

哈哈....good
少林寺係你5星級的家
原帖由 小fai 於 2008-4-6 11:52 AM 發表
哈哈....good
我發錢寒:014: 哈哈!
各位高手!騎士!點樣加點數為之最好?
我今次拿到錢啦!!!!!!!!!!!!:onion05: :onion05:
原帖由 四爺~~ 於 2008-4-6 12:11 PM 發表
各位高手!騎士!點樣加點數為之最好?
睇吓幫唔幫到你http://www.tvbnow.com/thread-278376-1-1.html

回復 #415 四爺~~ 的帖子

我用騎士只加耐力 and 力量 ,

明白!唔該哂兩位

回復 #415 四爺~~ 的帖子

如果你驚警察... 仲有另2個方法....
方法1: 你可以加988去敏捷, 再加聖騎套裝, 咁你的回避會有99%! 咁唔小心打到警察, 都洗扣經驗啦.....

方法2: 你加868去敏捷, 再王者聖甲加聖騎士靴! 咁你的回避都會有99%! 但係冇左聖騎套裝技... 不過力量可以加返多d.....

ps: 加1點力量提升3點攻擊力
加2點敏捷提升3點攻擊力

各有各好.... 自己選擇是但一個....

這個方法都係小fai教我.... 真係幾好用....

原帖由 yfgary 於 2008-4-7 12:44 PM 發表
如果你驚警察... 仲有另2個方法....
方法1: 你可以加988去敏捷, 再加聖騎套裝, 咁你的回避會有99%! 咁唔小心打到警察, 都洗扣經驗啦.....

方法2: 你加868去敏捷, 再王者聖甲加聖騎士靴! 咁你的回避都會有99%! 但係 ...
下轉試下先!怪不得比D差佬打屎!

回復 #421 四爺~~ 的帖子

我見意13-14轉之後先好...
如果唔係...攻擊力會好低
少林寺係你5星級的家
原帖由 小fai 於 2008-4-7 01:12 PM 發表
我見意13-14轉之後先好...
如果唔係...攻擊力會好低
明白!