返回列表 回復 發帖
準備去佛羅里達州個 trip 既野,買 D 野,Load D video 上 Ipad....等等...等等...!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-11 02:26 PM
又計劃出遊啊?幾多日啊
條骨都無佐lu
香港嘅商業大廈,最平嘅都要過十億,
舊嘅住宅大廈就平D,大約五億就可以,
有邊隻股票可以賺咁多?
介紹下好喎!
perfectman 發表於 2014-10-11 02:03 PM
吾好睇少人,家陣好多隱形富豪架
條骨都無佐lu
完美俠點解咁清楚既??!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-11 02:30 PM
可能他啱啱做佐大業主
條骨都無佐lu
咦!?冇人?? 瞓!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-11 02:42 PM
晚安Grace姐
我啱食佐晏執好屋
條骨都無佐lu
大廚, 午安, 終於到星期六可以抖抖了^^

我預言,宋智孝會在20141012[216期]《Running Man》最終勝出。
phoenixmiu 發表於 2014-10-11 03:21 PM
今期好多人估宋智孝贏哦..
.記得上一次150期的 Running Man 復仇者聯盟都是 智孝是被秋成勳擊敗的
吾好睇少人,家陣好多隱形富豪架
lhy92725 發表於 2014-10-11 03:26 PM
粒sir 大馬未來的首富
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
-管理線- #10327  3:51PM
我都想喔!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-11 02:28 PM

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
咦!?冇人?? 瞓!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-11 02:42 PM
星期六 多數沒人所以 這邊半休息

Sneaker Lover Café & Bar ~ Good Afternoon, Everyone

今期好多人估宋智孝贏哦..
.記得上一次150期的 Running Man 復仇者聯盟都是 智孝是被秋成勳擊敗的
BeiDouChef 發表於 2014-10-11 03:46 PM
個人戰時, 買"金"智孝贏面大D, 哈哈
粒sir 大馬未來的首富 2957159
BeiDouChef 發表於 2014-10-11 03:49 PM
現在已經好富啦,至少心中系
條骨都無佐lu
個人戰時, 買"金"智孝贏面大D, 哈哈
phoenixmiu 發表於 2014-10-11 05:22 PM
除非獎金是金條
恭喜您命中暗樓 #10321

將獲得機會抽獎 貓貓揀25

暗樓獎勵~只要回復帖命中暗樓指定的號碼可以抽一個獎品號碼.(所有暗樓不包括有回復獎勵)

恭喜獲得 Michael Lau x Nike Dunk Low SB "Wood Grain" 鞋款
lhy927254 秒前TVB 8900000 元
積分轉出
簽名被屏蔽