返回列表 回復 發帖
公園是不是好多鬼妹
原来掌门去公园又另外企图嘅
條骨都無佐lu
公園是不是好多鬼妹
BeiDouChef 發表於 2014-5-11 11:20 PM
未成年既鬼妹同埋帶住細路鬼婆就大把
原来掌门去公园又另外企图嘅
lhy92725 發表於 2014-5-11 11:23 PM
我冇啦. 巳經清心寡欲啦.
未成年的鬼妹都正架
带住细路嘅鬼婆都可以好掂架
條骨都無佐lu
寻日先去完喔,今日又有得去,你D细路发达啦
lhy92725 發表於 2014-5-11 11:18 PM
寻日比个天氣騙咗. 中午好好太阳, 下午突然下起大雨黎. 好在走得切去部車度.
偶尔淋下雨,打下水仗,对D细路黎讲是另外一种耍乐,都开心嘅
條骨都無佐lu
未成年的鬼妹都正架
带住细路嘅鬼婆都可以好掂架
lhy92725 發表於 2014-5-11 11:35 PM
所以啊JN sir未成日去个度打波囉. 都唔知係识咗个鬼婆挂住日日拍拖唔返黎添咋.
原来你地去埋同一个公园
甘要帮手及下便边个本来成日打波
现在变佐拍拖啦
條骨都無佐lu
依家挂住拍拖都唔係打波你話点及之得架?

母親節特備活動

現巳結束. 多謝大家參與!
有關派奬情況請留意一樓.

母親節特備活動結果

以下係今次活動參與者和得奬:
lhy92725 第1726樓 选2号 奬金: 13,000,000
ccw-james 第1747樓 选10号
奬金: 20,000,000
gracechanstuart 第1751樓 选10号
奬金: 20,000,000
nikon-d7000 第1758樓 选5号
奬金: 16,000,000
LastWinner 第1759樓 选1号
奬金: 18,000,000
chi54haw 第1796樓 选5号
han2013 第1824樓 选5号
yan1111 第1832樓 选6号
奬金: 13,000,000

[td]

時間支出收入操作
yan11115 秒前TVB 13000000 元
積分轉出
han201336 秒前TVB 16000000 元
積分轉出
chi54haw58 秒前TVB 16000000 元
積分轉出
LastWinner1 分鐘前TVB 18000000 元
積分轉出
nikon-d70001 分鐘前TVB 16000000 元
積分轉出
gracechanstuart2 分鐘前TVB 20000000 元
積分轉出
ccw-james2 分鐘前TVB 20000000 元
積分轉出
lhy927254 分鐘前TVB 18000000 元
積分轉出

辛苦晒貓貓和Henry兄兩位公証人. 少少禮物, 万望笑納!
[td]

時間支出收入操作
HENRY_1686 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
lhy9272549 秒前TVB 10000000 元
積分轉出

如有錯漏請盡快通知我, 奬金会立刻补上!
再次多謝大家既參與.
請繼續留意本派一至三樓活動動向.
各位早午晚好.
掌門晚上好,今日有無煮大餐請外母食啊
條骨都無佐lu
外母親自下廚. 梗好味啦.