返回列表 回復 發帖
未學到"長生",就已走火入魔啦...
timmaxsing 發表於 2014-6-27 12:27 PM
所以本秘笈最後一頁寫住,若要長生,必須升仙
武當派遊戲4-傳授絕學!
參與者答案和奬金:
1.

奬金: 1,000,000

2.

奬金: 10,000,000

3.

4.

5.

6.

7.

8.

奬金: 1 ...
pknoface 發表於 2014-6-27 12:01 PM
武當身為名門正派,竟然傳搜邪功,以後武林不得安寧啦
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
4條1唔使多謝!
pknoface 發表於 2014-6-27 12:35 PM
你SEND多咗 TVB 27 元, 须要还吗?
下次要教番啲正宗武學咯. 如果唔係KK会鏟平武當架
pknoface 發表於 2014-6-27 12:15 PM
武當之恥
KK有本事铲平,你呢个掌门首先要反省下架啦
lhy92725 發表於 2014-6-27 12:16 PM
我係護法,只會對付對武當害群之馬
LastWinner 發表於 2014-6-27 12:20 PM
就憑你依個初學者蹬腳
所以本秘笈最後一頁寫住,若要長生,必須升仙
LastWinner 發表於 2014-6-27 12:37 PM
是寫若要長生,必須先走阿鼻地獄,先「受苦無間斷」,回來才練成絕學
yan1111 發表於 2014-6-27 12:41 PM
還什麼呀,亂UP香火旺,我哋比D香火贊助都係亂UP掌門D利息
武當之恥

我係護法,只會對付對武當害群之馬

就憑你依個初學者蹬腳
tvbkk123 發表於 2014-6-27 12:41 PM
KK咁來踢館,咪喐,舉起手,投降
是寫若要長生,必須先走阿鼻地獄,先「受苦無間斷」,回來才練成絕學
timmaxsing 發表於 2014-6-27 12:45 PM
句子少咗押韻
KK咁來踢館,咪喐,舉起手,投降
LastWinner 發表於 2014-6-27 12:49 PM
咁嘅裝備仲我打,輸死你啊
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
yan1111 發表於 2014-6-27 12:41 PM
當然唔使还啦. 那些係用黎買糖食既零用錢黎架咋
當然唔使还啦. 那些係用黎買糖食既零用錢黎架咋
pknoface 發表於 2014-6-27 12:59 PM
现在買糖边够啦..
咁嘅裝備仲我打,輸死你啊2885045
tvbkk123 發表於 2014-6-27 12:53 PM
睇黎一場生死斗無可避免架啦. 大家都閃開啲. 等我既徒弟同右護法比試下先啦. 正好用黎印証下啲新功夫.
係都要我攞我個祕密武器1號出來. 知驚未
咁嘅裝備仲我打,輸死你啊2885045
tvbkk123 發表於 2014-6-27 12:53 PM
现在買糖边够啦..
yan1111 發表於 2014-6-27 01:02 PM
粒糖咁貴既咩? 我好耐冇買过啦. 都唔知勿野价錢添
係都要我攞我個祕密武器1號出來. 知驚未

LastWinner 發表於 2014-6-27 01:02 PM
我都係去閉關先啦. 咁勁我都唔知頂唔頂得住.