返回列表 回復 發帖
KEN兄 晚上好 ~
我想知道KEN 兄是用哪一種軟件幫我轉的?
那個VIDEO設定 應該功能比較多 我想知道你用那種軟件
BeiDouChef 發表於 2014-4-21 08:00 AM
大廚, 我係用呢个:

WinAVI All-in-One Converter

Settings:

如你要, 我可上傳給你.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
掌门晚上好,我要出门返工咯
lhy92725 發表於 2014-4-21 08:27 AM
貓貓, 路上小心, 工作愉快!
咁快一千帖啦

掌門仲唔個個派1千萬
認真睇真啲真係又真係
咁快一千帖啦

掌門仲唔個個派1千萬
lckiong 發表於 2014-4-21 09:40 AM
就快派!
就快派!
pknoface 發表於 21/4/2014 09:41 AM
等多一陣就要同埋二千帖一起派啦
認真睇真啲真係又真係
依家就可以派啦. 你唔回夠1050帖我点派呢.
做佐一排野蛇入黎望下
小强去佐边啊
條骨都無佐lu
做佐一排野蛇入黎望下
小强去佐边啊
lhy92725 發表於 21/4/2014 10:08 AM
去搵QQ,不過匆匆忙忙忙忙到冇時間叫佢出嚟嘆茶
認真睇真啲真係又真係
甘就叫做揾QQ架啦?
你去QQ果度做咩啊
陪强嫂旅游啊?
條骨都無佐lu
為慶祝本派成立以黎既第一個一千帖, 本派決定從第800帖起至1050帖, 每人派1000万! 以表章各位對本派既貢獻!
pknoface 發表於 2014-4-16 08:05 PM

時間支出收入操作
CC5175 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
wasimasterQ21 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
otf198739 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
ccw-james57 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
b19911 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
BeiDouChef1 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
timmaxsing1 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
tvbkk1232 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
LastWinner2 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
chan2003082 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
lckiong3 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
lhy927253 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
gracechanstuart4 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出

多謝以上朋友支持, 請將來繼續努力!
如有遺漏, 請pm我. 多謝.
去搵QQ,不過匆匆忙忙忙忙到冇時間叫佢出嚟嘆茶
lckiong 發表於 2014-4-21 10:14 AM
你怕呀QQ揾唔到女朋友所以自動献身呀?
多谢掌门喔
你个游戏都未开估就派钱啊?
小强带埋D女去,最后吾舍得留比QQ
條骨都無佐lu
多谢掌门喔
你个游戏都未开估就派钱啊?
小强带埋D女去,最后吾舍得留比QQ
lhy92725 發表於 2014-4-21 10:25 AM
唔使多謝. 多謝大家就真既. 呢啲係1000帖既奬金嗻. 唔係遊戲奬金.
小强都好夠老友喎. 玩完啲女都留比QQ.
甘你又证实吾到是玩完嘅
可能未嘅
條骨都無佐lu
咁要小强至知啦. 可能QQ都答唔到我地.