返回列表 回復 發帖
Ken兄中午好
tvbkk123 發表於 2014-4-26 01:33 PM
KK
型 英 帥 靚 正
KK收佐人人工,老细都要叫声架
條骨都無佐lu
KK收佐人人工,老细都要叫声架
lhy92725 發表於 2014-4-26 02:37 PM
都未計佢用我嘅招牌費
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
甘人地米比佐人工你咯
條骨都無佐lu
人工係人工,招牌版權係招牌版權
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
甘你米想收双份咯
條骨都無佐lu
祝 武當ken 生日快樂!  

pknoface  生日:04月25日 忘記咗........唔好意思 !

SweetLemon 檸妹妹 生日:10月12日

blacker14tt 車車 生日:08月14日

lhy92725 貓貓 生日:09月02日

lovebea ...
chan200308 發表於 26/4/2014 12:25 PM
你查人哋家集呀
認真睇真啲真係又真係
本派感謝貓貓和Henry兄兩位公証人, 辛苦兩位好友了! 現奉上小小心意, 万望笑納.

時間支出收入操作HENRY_1683 秒前TVB 10000000 元
積分轉出lhy9272547 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
現在派發本門弟子薪俸:
多謝五 ...
pknoface 發表於 26/4/2014 07:37 AM
出糧啦!
約強嫂去行街睇戲咯~
認真睇真啲真係又真係
居然见到小强嘅
條骨都無佐lu
居然见到小强嘅
lhy92725 發表於 26/4/2014 07:22 PM
啱睇完個工程返嚟,要去食飯睇戲啦~
認真睇真啲真係又真係
果然好多外快搵哦
條骨都無佐lu
各位大家好.
祝 武當ken 生日快樂!  

pknoface  生日:04月25日 忘記咗........唔好意思 !

SweetLemon 檸妹妹 生日:10月12日

blacker14tt 車車 生日:08月14日

lhy92725 貓貓 生日:09月02日

lovebea ...
chan200308 發表於 2014-4-26 12:25 PM
多謝陳兄, 有心唔怕遲. 唔緊要. 生日禮物巳經补上.

[td]

時間支出收入操作
chan20030811 分鐘前TVB 16800000 元
積分轉出
掌门早晨,寻日收佐咩礼物啊?
條骨都無佐lu
勿禮物都冇. 都咁大个咯, 仲收勿鬼禮物呀.