返回列表 回復 發帖
最後,我真係建議無記多啲播出「香香」跳舞片段,話唔定班"宅男"會將佢Replay又Replay跟住跳,又話唔定收視率都會因此飆升哩。
" }: I- D: z9 P公仔箱論壇
9 V! c  s# K; swww.tvboxnow.com
& |; g- Q7 ?  f" A8 W& ~5 W( fwww.tvboxnow.com
% a# Q1 o( q8 Z# ~: K7 E/ T2 h( Y3 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
www.tvboxnow.com0 G* c, ?5 e( m4 G

- _: b' _! }1 A4 I& v7 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....
6 C7 D9 e: h6 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:53 PM
tvb now,tvbnow,bttvb* c2 N6 r4 B% x$ n8 A7 v/ f

8 K( {: h& ~0 y0 v* e公仔箱論壇「初鍊」<--你係咪台山人呀?.. 發音同我姨丈一樣架
+ M" c0 }+ d% \( j; N公仔箱論壇
& q4 j1 o# a/ \$ @! w大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。
; ]8 D8 O$ O7 C$ r( mtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb" u/ [1 H4 k/ m
阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....+ T5 f7 \4 `7 g- h5 A
tvb now,tvbnow,bttvb, O/ w! @* |/ `8 v1 l, E
至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁 ...# T9 h& p* m  N: l$ l! M' g* R
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:49 PM
tvb now,tvbnow,bttvb: f3 l6 S! E. _& ~( o

' H( m& D6 n- T# p/ D/ u陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
2 g, w/ G1 t; W% f+ l5 Stvb now,tvbnow,bttvb2 b3 [4 D. F( I) n! e' r
陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
  p" ~* d% b" e% a- ~公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-5-2 12:22 AM
tvb now,tvbnow,bttvb  J3 ^( T+ g& b' p8 n8 v; _8 I
咁又係,佢老公好似又話生意失敗又破產又盛,係幾飽歷風霜feel嘅。
小詩傳授「虎鶴雙形」
5 v& o! n2 I3 B, o- e7 jwww.tvboxnow.com
- A; d% S0 h2 H8 I1 Lwww.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  P7 i: B7 Y5 c+ }
真係有拳譜參考架。
) P0 \* j5 D+ `  S' }" m3 u8 t5 n
" Q6 O( w% `3 q: |
「初鍊」
6 s  b! X1 B: A4 B9 q* Mtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-5-2 12:18 AM
3 \# c! S1 [9 ^! X「初鍊」=「初戀」(唔知鄉下係台山、中山、新會......添?)
小詩傳授「虎鶴雙形」: ~; G6 X: ^$ C$ }4 Z
282659628265982826597tvb now,tvbnow,bttvb: m) @8 s1 O9 _) a! y3 y3 T
) g/ [2 k! C# h% HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真係有拳譜參考架。
1 ^5 @& J. ?. CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-5-2 11:22 AM
$ K* o7 n0 K5 [+ J. u8 t出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
% G% |4 @* `( f
8 X! n' y' E$ V: J+ k4 o7 m2 `3 U% Bwww.tvboxnow.com
睇呢班阿姨級好唔好睇架???
好多女神啊!!
; y! U$ k+ A/ ^7 Ywww.tvboxnow.com出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
# _* p" C/ U7 I" Owww.tvboxnow.com2826645* F7 {3 N) M  a( K7 n( B
2826644tvb now,tvbnow,bttvb2 _, C$ ]: z, P) M. T) O
timmaxsing 發表於 2014-5-2 12:23 PM
" U6 [! u% q3 @8 G- C7 t- P: M
哈哈J神,我以前讀書時真係跟阿sir學過兩年功夫架,不過唔係洪拳,係太極柔功門。

/ t/ K) |" S9 @- M& ?" P. I各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
2 X" T( T) Q, r9 Y" m/ t4 B9 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
% `! \" s% }: I" x- U/ Ztvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-5-3 03:57 PM
7 |3 V3 @+ e# S& o& F有無放大鏡
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute
: E) a* P! `9 V) \" v; K8 I有無放大鏡www.tvboxnow.com1 F% y' G9 T8 x/ S
chy25 發表於 2014-5-3 06:49 PM
9 q8 b9 e7 g& R! R9 x# c& A8 btvb now,tvbnow,bttvb哈哈,chy25,你個肖象咪係放大鏡囉。tvb now,tvbnow,bttvb  t9 N; {( t! X2 T0 S
香香佢咁乖,唔介意企後排嘅。
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute 。。。. M7 Y, c' @% d# |  D: N% Q
香香好可愛。