返回列表 回復 發帖
越狱如果不是女主角怀孕,更好睇!
www.tvboxnow.com! l) x* b; `4 t+ q% h
29543577 P) ~( f( |) E- z' t2 X
朱千雪素顏個樣都幾順眼,遲姑娘呢個角色被設定為唔喜歡化妝打扮嗰喎,得意呀呵..........TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; L$ g4 _* d; J, s8 X  ?5 z
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:09 PM
1 L& ~9 h3 O# E: o( m& k* {4 p4 N/ L( T" e2 r5 @3 B
佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
果個啊伯真係識抽水www.tvboxnow.com5 h; B0 b& y( D: m* B5 p
Sicketsn、Xy 發表於 2014-10-7 12:28 PM
" v" j( n7 A/ F4 Y! m6 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ w. T# J5 Y7 @9 O) Z$ [tvb now,tvbnow,bttvb咁你有無支持啊伯呀??一係齊齊抽囉
tvb now,tvbnow,bttvb! c1 Y; R2 c) `
唔知事後個阿伯又有冇乜野「意外」發生呢?
, H; X: H$ s( ]" Q. U; fleekwoklam 發表於 2014-10-7 01:17 PM
# x4 s4 k) u% Z! _( {# F
1 e  F9 J6 L* [5 L+ L4 R話時話吖.. 我見唔到啊伯個樣係點架??
我仲未開始睇呀... 但聽人講好似實景拍攝架喎!
叶细响是重犯,为什么从囚车下来时不见他带手镣脚镣呢?
& V5 l( O, R2 V8 r2954355www.tvboxnow.com4 t# T9 M, @* {# B4 }& t
咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。
6 x2 _2 b* D# S& n8 [9 B0 O7 j公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
1 A! v# W1 J3 \0 rtvb now,tvbnow,bttvb係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
! h. X+ t6 V1 q
# e/ d0 C8 L; h4 H; Z; z  s. S佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架; G) k& N2 y3 r
大文細佬 發表於 2014-10-8 12:32 AM
& d. G# o, M" B9 S公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  w/ F; j6 O3 i) R2 m
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. I9 w" u2 j2 }  s1 u, f
咁正! : g6 g% A' J$ M- Z0 P( B' ^
就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
www.tvboxnow.com- C6 K2 x- c7 `/ O
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先3 {4 q9 a; x: U& W
mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
8 q( D6 Z* A0 g7 n3 ?
上游咁嘅性格或者仲討人喜歡呢......
5 |4 Z) x. V6 t係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 d: B8 P/ J- G/ w
mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
% v( i0 v! S" Btvb now,tvbnow,bttvb
& F8 Q. r4 v1 wtvb now,tvbnow,bttvb我諗佢唔係無主見.. 係比人管主多啲
/ \0 h3 _9 b/ U" f' `. j. E3 w$ m1 awww.tvboxnow.com
( X0 {! [. N4 U! s公仔箱論壇2955088
# t+ u  \* Y8 D8 c咁正!
( \* S, a0 }( S就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 J5 z6 A. q- z- t7 b; X
leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:39 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 C7 @' w- y9 E3 f  ?

% I9 [) L" M4 q. Q! {/ Z公仔箱論壇有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?
& k( K( b" N$ f1 n; v) l, R" u9 b( Q# e9 x  z$ I6 [
另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, 感覺上好奇怪!! TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- b) r& s0 v3 ?* M
同埋硬係覺得徐子珊本身個FEEL唔似做懲教

評分次數

• timmaxsing

# z& h$ X1 u) ?3 O) t1 f, r
2 M* G* k( W+ Kwww.tvboxnow.com
+ r7 Q5 y0 d& B( A$ L5 @* [
tvb now,tvbnow,bttvb$ k1 ?; U9 s# ^$ ]  I9 C5 `
有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
5 _# T% s/ A5 Z6 c; t. }大文細佬 發表於 2014-10-9 09:24 AM
' @$ y$ x  U; u* @6 |* G公仔箱論壇
/ p2 I8 I0 h: Y- Y咁你有冇慫恿個friend好似朱小姐咁去選美啫?
) t& ]" I6 i2 l" \6 D" |8 |www.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* r1 m6 w6 O* `% J% x( x8 U& J. r
西門菲莎大學好似喺溫哥華啩.......
tvb now,tvbnow,bttvb! {9 o, h- z, L9 \
www.tvboxnow.com0 K: A% q* d: p) b) n

?' @$ m- i" @' [* x8 I7 }/ _如果有興趣番睇Auntie Ally粱琤成名作黑貓2部嘅會員可PM我,小弟可比到啲資料大家參考吓。
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?公仔箱論壇& S0 i. K( K) ]$ C
公仔箱論壇) h- H3 p8 }, z' }/ Z
另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, ...
% v% o3 A- M. g4 H% `tvb now,tvbnow,bttvbtycn3320 發表於 2014-10-9 12:07 PM
* ?4 U+ c9 K( E% r3 f

$ V! o& V3 o: V7 W, P其中一個原因好簡單,唔加愛情線就好難拍足20甚至30集。