返回列表 回復 發帖
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。7 |5 S$ l: |6 e  W% T
tvb now,tvbnow,bttvb0 y. {# Q% o- ?) D
2979852公仔箱論壇  N- v  p5 Q( n* o4 S9 J. u
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
* ]3 d; b' S- ~7 A8 kwww.tvboxnow.com
. x' o& C$ q# Ltvb now,tvbnow,bttvb唔似地球人...
tvb now,tvbnow,bttvb( y  ?1 t- D9 @
2 S: q7 M- g8 v$ Z
唔似地球人...
0 P% s; L: q9 W- wtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-14 02:02 AM
; K2 o  Q& E4 ]1 y3 Vwww.tvboxnow.com即係呢隻囉。
/ {; p2 U) Y7 u6 }* ~公仔箱論壇
3 @8 u! f7 G5 k/ f  Otvb now,tvbnow,bttvb/ ]2 l; Z' F+ R' |
唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。' m5 Z4 S+ f7 t/ H2 r, o* X8 v
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
www.tvboxnow.com& a( Y7 t3 m2 D, W
即係呢隻囉。
6 T$ }7 J: r$ S/ S# P* pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! ~9 x- p4 g( z& r1 y2980500
2 {% i! [/ m- p/ u1 b公仔箱論壇唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。
9 B) U3 c: [( q9 ]$ e我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。tvb now,tvbnow,bttvb: U2 Y8 E0 y+ z* ]! g3 v8 ^( O
leekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
www.tvboxnow.com0 ^. w7 o2 V  P2 Q# D
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 {+ R% b, H: z* S: r
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
" y2 j. r+ j( K0 _
0 ~/ \1 s0 r  T; Z, n3 g: h
1 P. ~! O. w2 Y

7 I! L3 g9 G' \$ {9 z$ wtvb now,tvbnow,bttvb幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
/ G4 E7 j$ \0 a. I大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
tvb now,tvbnow,bttvb% I# i  {8 b5 r6 O9 T+ f( S- J
9 N4 ?- d; p) [" u; g  @/ j
係呢。/ l' t/ I2 C1 n
啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。

1 J: w0 l5 J4 r( k" D" m6 r公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb0 V" T$ O& {, i& v
細佬同大家按圖索驥吖。公仔箱論壇5 {" ~: ?; _0 i7 t+ q& E

! j$ y, ~; b! S" |9 W7 Zwww.tvboxnow.com又見番冼灝英師傅(原來咁快同HKTV約滿)。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 f) O. K& [3 |1 p9 U
似泰國明星吖?我覺得似印度佳麗喎。
$ D; ^# M6 E, m9 u( e; B( r
蔣元身邊啲角色反而仲吸引,希望花拉同高興陪伴重新奮鬥嘅蔣元能帶起高潮位啦。www.tvboxnow.com3 {2 f8 s  ]" C' Z) g6 u( k
因為10集過去咯,但真係未有太多高潮戲比我哋追........
; s/ o5 N3 y* {9 otvb now,tvbnow,bttvb! C) }7 V3 m! v! l2 O0 S
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
2 L; N$ x) G! c- u: ~% Q' @1 Kwww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
tvb now,tvbnow,bttvb0 k% y: s$ f5 W: N
似新疆少數民族女仔
www.tvboxnow.com% v# {$ J7 J; o- [+ r! Z$ L/ z

1 k- U+ z7 `1 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呢。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ o, D) ^1 p5 Y! W; U& `
啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。
% ]1 }6 U2 @" M, q8 Q3 }
( Y9 Y- I& H& Ntvb now,tvbnow,bttvb細佬同大家按圖索驥吖。
/ Q  c3 L+ W1 f8 t* y. }- ?1 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。29809766 ?' }1 a2 q2 ~% h/ I. I
leekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
, k' e2 }: ?9 g9 q* q1 P0 @: c+ ]" d
公仔箱論壇' r$ p+ G" `5 c; u2 q
你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ |/ }9 u$ ^) T6 q! r! ^+ c' u( U
似新疆少數民族女仔
) d. `  I. x; Gmnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
tvb now,tvbnow,bttvb  P: A7 V/ x2 Q

) B' e  t0 f1 E( F' U/ UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??
! G" h! q9 x. N$ E4 t6 b. n* ^tvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇9 j  f$ i4 f! q/ z/ l. G' v9 N
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...www.tvboxnow.com  E; \2 u7 `% v; {* E  e9 x
大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
7 d% F, v5 F4 l9 nwww.tvboxnow.com係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
7 ~8 F4 C3 @4 H5 A* ]係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲 公仔箱論壇: M+ Q+ O! Q+ j
mnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
tvb now,tvbnow,bttvb4 E& O6 N4 d$ k. ^! D" o+ ^) P
公仔箱論壇' E7 `1 B9 Y% X+ e( J
因為佢地兩個對眼神似人
, n/ b/ F9 J  K公仔箱論壇# w1 E+ S9 t; O0 M' h
因為佢地兩個對眼神似人TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 d  d4 J, i2 D- L2 f( r% m
大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
4 }" ~" X! s& ~" B& z. f) x, w眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
0 O6 ^+ S  `0 n2 R- r! X/ H/ j公仔箱論壇hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
, E, _3 A* f" o5 H! ?; W3 r+ }2 _tvb now,tvbnow,bttvb
) @: V+ ]) h* S" jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
* Y& Y: Q  `: F9 l& f% D公仔箱論壇
$ J$ G" S) A4 u, |0 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
% H' k1 ]3 j! uwww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-11-16 05:57 AM
www.tvboxnow.com5 W' o: n6 r. s* ?
有啲真係「騎厘」到呢.....
" i/ q- }  b9 h; y/ A; dwww.tvboxnow.com
. j0 U- {) ]1 s1 ?, I( d  \今年個三位都唔知點形容。
* z2 z+ R- I; C" L公仔箱論壇寫出嚟又驚hurt到三個女仔,唉.......
一字記之曰:「
! W# ^" y, }* B/ _; swww.tvboxnow.com
+ G/ ~& Y/ o" W! t* M4 W, D' D
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
4 q: o# I4 h7 I$ S公仔箱論壇hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...- x- y: q, q7 p" }. F
mnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
5 x9 H+ Q/ C" }3 s公仔箱論壇係呀,由第11集開始追都冇損失。