返回列表 回復 發帖
因為他製作的東西不比TxB.好太多www.tvboxnow.com8 w$ o/ C# |1 G" i
Pedestrian_A 發表於 2015-3-18 03:47 AM
其實如果不是被打壓無得領牌tvb now,tvbnow,bttvb' l- d2 H% m) ~# G$ ~5 O  T
大家一齊用免費頻道,都未必不能形成競爭嘅

評分次數

• timmaxsing

條骨都無佐lu
其實如果不是被打壓無得領牌tvb now,tvbnow,bttvb; v$ H- H3 X/ o1 @
大家一齊用免費頻道,都未必不能形成競爭嘅tvb now,tvbnow,bttvb! L- S4 s  V  d+ M: c" J- C! k
lhy92725 發表於 2015-3-20 10:01 PM
另一個ATV
又吾至於嘅,D劇唔系話完全無質素嘅
條骨都無佐lu
又吾至於嘅,D劇唔系話完全無質素嘅tvb now,tvbnow,bttvb* u: P7 _+ p6 v! \# f8 Y6 Q9 U; X
lhy92725 發表於 2015-3-21 10:19 PM
香港人不懂如何轉台
香港人不懂如何轉台公仔箱論壇7 y* v: z& @/ l0 h4 b
Pedestrian_A 發表於 2015-3-22 03:30 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! B! [+ p/ b9 {8 O
另一個角度睇,D人忠心不二 我就邊個節目好睇就睇邊個。有套叫《導火新聞線》唔知路人甲大哥、猫姐有冇收睇,聽聞唔錯。

評分次數

• timmaxsing

我等緊做完一起睇,睇介紹系唔錯
條骨都無佐lu
6 w6 R. V% w7 x, Q% x- W' ~另一個角度睇,D人忠心不二 我就邊個節目好睇就睇邊個。有套叫《導火新聞線》唔知路人甲大哥、猫姐有冇收睇,聽聞唔錯。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* C/ F# Y5 z8 v  y
mnb1123 發表於 2015-3-22 09:25 AM
想看但下星期開始忙
《導火新聞線》 算周家怡代表作吧?
睇評論話周家怡做得好好,DL咗12集仲未睇
《導火新聞線》好像唔錯喎,我到找資料守候開帖比大家討論下及玩活動先.........
《導火新聞線》好像唔錯喎,我到找資料守候開帖比大家討論下及玩活動先.........tvb now,tvbnow,bttvb, c& e4 f# e. C, O8 w
timmaxsing 發表於 2015-3-26 04:32 AM
Busy this weekend and will go traveling after Easter...  
Busy this weekend and will go traveling after Easter...  
9 ~4 i4 h, P3 k. V& q6 Q& VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A 發表於 2015-3-26 04:45 AM
You Travel ... with me to open the discussion about the article?
《導火新聞線》好像唔錯喎,我到找資料守候開帖比大家討論下及玩活動先.........) d( J1 G( E% |+ D: k
timmaxsing 發表於 2015-3-26 04:32 AM
$ R' g! z1 L% C/ f' l1 \" c

4 A: q1 i  N7 _; M4 M6 Lwww.tvboxnow.com幸苦晒J神!
You Travel ... with me to open the discussion about the article?5 L' g: E+ W9 ~( ^/ ]2 Q, D1 S/ x1 \
timmaxsing 發表於 2015-3-26 05:00 AM
是一個傳統每次我去旅行,你派獎金
睇評論話周家怡做得好好,DL咗12集仲未睇' y8 ^1 r1 N% ]1 J, Q+ ~- ?7 Y
mnb1123 發表於 2015-3-26 01:47 AM
' B( ^" @8 B. x9 P" X! N0 t8 u9 ]4 mtvb now,tvbnow,bttvb我空間下載吾到,要等文武兄一次過比百度盤我先下到www.tvboxnow.com" F# `  L$ l9 o8 T, X
所以要遲D做完曬先開始睇
條骨都無佐lu