返回列表 回復 發帖
四十幾仲風韻尤存, 你仲想點
外星貓E生
四十幾仲風韻尤存, 你仲想點
5 j  o  H+ l- m" T3 M# ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。CC517 發表於 2015-1-10 12:02 AM
  J1 T- X% m  Y1 ^- tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www.tvboxnow.com5 i3 W0 v3 m& w9 [+ L. w' z- F7 B0 N: j8 f

- t0 y1 `0 ^* R( T* n( I8 Y- F+ itvb now,tvbnow,bttvb
! `) \- p( ^! N8 W7 u  S  l' P今次仲有新面口的女演員,有d角度睇係幾靚的,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 z* B3 ~1 T2 U7 i# ]* u5 h# V( H
更有幾特出的鐵良芷朱晨麗,蝦頭同梁烈唯....www.tvboxnow.com+ I7 Z6 ^* @2 B9 L8 B+ r
我就真係好似賣緊廣告,不過套劇我覺得好睇,* j# q9 J: e. e& o
我睇以你進度,你要排期到出年暑假先睇到囉....
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
其實我可以晚晚追嘅,不過費事出廳開電視之嘛TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: Q1 Q: l" x% a! C# r# b
我已經搵佐資源全套下載來睇
& v7 L" E. Q4 i5 U純粹捧萬二蚊場
條骨都無佐lu
第一題答案B,我未睇,估下嘅遮
+ _' \% K  o4 h5 @- X3 Gtvb now,tvbnow,bttvb第二題答案C ,又系斷估無痛苦tvb now,tvbnow,bttvb7 K# N3 @* }- l* f0 |2 r2 J3 ]
lhy92725 發表於 2015-1-9 11:47 PM
' d& ^0 o- h. @+ y0 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& I1 O/ e5 w$ S  H/ o# R
哦,睇唔到呢個回覆添,有估就有分加..www.tvboxnow.com1 X6 `( f" ~2 N( R
www.tvboxnow.com( P7 C3 [# v$ r
該煨,. j' ^! ?& x! C
本來問答帖晌限時前唔應該有咁多閒雜說話,
1 E  Z' ^! d! i/ ewww.tvboxnow.com又係我自己衰破壞咗慣例先,撩人講嘢。
2 x4 G6 P5 e" Y' j. t7 S7 L/ gtvb now,tvbnow,bttvb請幫手宣傳吓,
' p% |* ~! k9 y睇劇同步討論樂趣多
) [( h0 d6 P) M+ x9 H5 c公仔箱論壇齊齊追劇回覆笑呵呵
$ F: }5 V! }( y- c/ k+ f
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩
# e" K/ U3 F' k$ c, O6 A) F" D4 ]公仔箱論壇CC517 發表於 2015-1-9 11:14 PM
E生係我地方買AD,問過我未...
E生係我地方買AD,問過我未...
, I2 p/ h* |  U2 r' N8 q0 Otvb now,tvbnow,bttvbtimmaxsing 發表於 2015-1-10 09:38 AM
公仔箱論壇# E$ N$ r$ Y9 i" Y7 _) ]
* P4 n; s7 @0 p& s9 Y$ v2 I! `
唔好怪佢住,真係要怪就怪我,5 f3 ?+ n, ?/ t
不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,www.tvboxnow.com9 F. a2 y5 O/ @: a: d* x
將功補過算係唔話得囉....
其實我可以晚晚追嘅,不過費事出廳開電視之嘛. t" l3 P) @$ W" l: M
我已經搵佐資源全套下載來睇
: \/ J. h$ ?3 f( q4 c- kwww.tvboxnow.com純粹捧萬二蚊場
# H: o0 t3 [: R$ T+ e  T/ cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2015-1-10 09:14 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' M4 F3 B$ H: L( P% p- C
tvb now,tvbnow,bttvb2 Q" t/ K9 n7 d) D+ f' k
睇一套其他人睇晒的劇,人地己經知道晒劇情而你先睇,公仔箱論壇) Z$ c4 j6 F& \2 }0 C; I% p
我覺得樂趣唔大,因為就算幾好睇都好,都過晒氣,www.tvboxnow.com1 A7 t  ~! ~# u
當你睇到緊張時亦無得同人講,人地己經追緊第二套,
/ h! O9 R& \1 g8 ^( D4 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。完全唔同劇情,仲有咩意思?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) }( X; o. c& U8 A3 H

! E+ C: F& C9 K- s% \0 o0 A5 ddownload落嚟一次過睇係好,只不過,咁係睇,唔係追.....
E生係我地方買AD,問過我未...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 p4 K! G. S% Q6 E/ V4 Q
timmaxsing 發表於 2015-1-10 09:38 AM
公仔箱論壇# e, |+ z9 O/ P& a

- |& z4 z; e+ |) J2 n無問過幫你手, 對唔住, 係貓厚多士做左嘢都要出糧喎, 唔該
外星貓E生
tvb now,tvbnow,bttvb9 q( M3 O" Z* g
www.tvboxnow.com4 ~' r0 n8 X8 L5 b- H0 H. d
無問過幫你手, 對唔住, 係貓厚多士做左嘢都要出糧喎, 唔該+ f" q2 g: e, b% X; i# Q
CC517 發表於 2015-1-10 10:32 AM
' d) n! n$ P- u) Q9 G' o7 R. q1 c6 {$ M/ s/ [1 P
嘿嘿,出咗我份糧仲唔夠??tvb now,tvbnow,bttvb  [, D2 d, [9 B: E
呢區你咪使旨意蝦到J神喎,佢大把幫手,...www.tvboxnow.com. ]# M/ @; X& ^+ [9 Z$ x7 E$ y
厚多士? 係喎...諗起都肚餓...去食嘢先。
$ K/ |8 M8 L' x0 z+ U
& ^; N; j4 n5 z  i: }" S
嘿嘿,出咗我份糧仲唔夠??
6 S) X1 v& a6 \6 _9 j( xwww.tvboxnow.com呢區你咪使旨意蝦到J神喎,佢大把幫手,...' x7 _4 }7 H8 m$ d/ w# F
厚多士? 係喎...諗起都肚餓...去食嘢先。公仔箱論壇7 N& Q8 {9 B% C' Q3 _! P4 V
金田Sam 發表於 2015-1-10 10:34 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* O7 Y" p4 D. ~, Q8 O

$ h$ B% y( ?6 U  R點會呢J大好好人, 在樓下開遊戲, 奬金豐富, 少少TVB$, 一D都唔在意, 貓都係講笑啫, 佢老人家唔會嬲嘅
外星貓E生
. z( J( ~( q: ~, R6 n0 `: q! T
公仔箱論壇+ d. @' ]$ A5 O& z" t+ c
唔好怪佢住,真係要怪就怪我,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. L) i) `4 _/ y( ^
不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,' m" t8 X1 ~0 W$ A  c; q5 S
將功補過算係唔話得囉....www.tvboxnow.com0 |& _; V/ L5 E  x& X( Q
金田Sam 發表於 2015-1-10 10:15 AM
www.tvboxnow.com2 z4 F, x9 e0 u
E生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真
我都未睇完結局. 唔知個遊戲完咗未呢?
3 N1 O4 [: q8 vwww.tvboxnow.com4 G* k" C; J0 `- I- C! f
[第一題]八卦神探劇中萬綺雯(車季菲)有多少個細妹?www.tvboxnow.com. I2 Y" q! b! r+ f
b)1個" ^& y; T$ e1 D: `, Y
8 e9 t! u. e2 u2 l4 U+ n
[第二題]八卦神探劇中趙洛希(Shirley)最後秘密係乜嘢?
. y' F  p8 u5 i, N/ j( Ktvb now,tvbnow,bttvbc)係誤會,真係女仔,真正兇手係未死的勇仔。
/ X/ m$ w- `* k; L! f& h$ _$ z

3 O- `- V$ C2 Q6 }; D0 @* a; \; Ctvb now,tvbnow,bttvb呢個答中有獎遊戲聽日先截止,
0 p& w1 d0 ~+ s9 x睇吓除咗你隻貓之外仲有冇人入嚟欏分," ?0 s, C$ H* w2 J' x
真係啞ge入嚟做兩吓手勢都有得派,
" ]; T6 s( o* @# ktvb now,tvbnow,bttvb..己經出到呢招嚟招客....
; ^4 e) I4 e. l, @$ a9 `tvb now,tvbnow,bttvb" B9 h% I; \3 ~
金田Sam 發表於 2015-1-9 11:42 PM
tvb now,tvbnow,bttvb! u$ D3 }/ J, X2 U. v
  U4 g" U( ^7 _0 w1 j( o, `
金田兄唔使擔心既, 我地一定黎撐場既.
原來勇仔真係變咗性呀? 殺人既原來係呢條女呀?
第一題答案應該係B - 得1個細妹
; T2 h- j# M- A; X+ x% Z' W公仔箱論壇第二題答案係C - 我都系斷估架tvb now,tvbnow,bttvb1 f' C' V: T6 C) W' ^& Y/ V
sorry, busy working, 仲未睇完...