返回列表 回復 發帖
原帖由 raylam168 於 2008-6-5 12:59 PM 發表
如果升級寵物區  d寵物會不會重新玩:onion03: or加新套裝新地圖
如果真係升級,應該係加新地圖同新裝備,重有師徒關係,唔知會唔會加埋寵物結婚 ,還有占領地圖,其實還有很多很多啦,不過到時

先算,一日未升級一日都係得幻想,我地慢慢升住級同打裝備先啦

再比張圖你睇下

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 #601 bubu1109 的帖子

回復 #602 raylam168 的帖子

如果真係有得占領地圖,一定會非常激烈,因為要购买雇佣兵:onion14: ,做師傅要20轉才可以,20轉

以下不能收徒

回復 #603 bubu1109 的帖子

申請加入【 兄弟幫寵物家族 】家族成功,請等待家主批准!

原帖由 bubu1109 於 2008-6-5 02:23 PM 發表
如果真係有得占領地圖,一定會非常激烈,因為要购买雇佣兵:onion14: ,做師傅要20轉才可以,20轉

以下不能收徒
20轉??????
I ALSO NEED TO KRRP WORK HARD LA!~~~~~~
原帖由 mini_kandi 於 2008-6-5 08:04 PM 發表
申請加入【 兄弟幫寵物家族 】家族成功,請等待家主批准!

WHY DON'T 申請 YO MY TEAM AR?
(JUST KIDDING)

回復 #605 mini_kandi 的帖子

回復 #607 iwry@iwjy 的帖子

because i want to take item from bubu

回復 #609 mini_kandi 的帖子

原帖由 mini_kandi 於 2008-6-6 04:30 AM 發表
because i want to take item from bubu
歡迎你加入呀baby ,不過有樣野可能令你失望啦,家族倉庫裡的貴重裝備我設了限制,不能自己拿 ,

還有是有些裝備我是放在自己的倉庫裡,而不是放家族中:014: ,你需要什麼問我好了,我都會給你的 (其他會員就未必啦 )
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-6-5 11:53 PM 發表

WHY DON'T 申請 YO MY TEAM AR?
(JUST KIDDING)
因為我同mini_kandi  baby 有暗中來往 ,所以先找我 (幻想中 )
raylam看来我和你将会给帮主遗弃

欢迎来到兄弟帮宠物家族mini kandi

回復 #613 dk411 的帖子

不會啦dk411 ,我是不會遺棄你同raylam168的 ,最多唔理你地就是
回家族排行榜一看 原来mini是高手。又被 回第4位子了

mini聖骑士是如何玩得。请给些小贴士