返回列表 回復 發帖

[自拍] 我2年冇剪過...今次終於扮死狗去剪....

,  描述: 2年啦=.=
單選投票, 共有 379 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限
我本來都唔係好捨得=.=..tvb now,tvbnow,bttvb! P! m( y0 N+ b. C/ \5 V
但係因為好大把頭髮...
9 t! A* T1 ?8 j+ b0 T( F而且夏天好熱..
2 a7 l' J) N& _; f! j3 Awww.tvboxnow.com我終於將我留o左2年的頭髮剪o左了=.=........
( _) K, Q% B. B( htvb now,tvbnow,bttvb剪o左15寸......www.tvboxnow.com. Y5 t; ]! H8 C# w) x+ J  y6 [# Q
雖然唔係幾捨得
4 q7 p6 ~* q4 Y9 Q* D" G% ~$ fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但係有d人話都幾得意
  V$ ~3 R$ k$ k! q. Gwww.tvboxnow.com所以都唔會後悔 =]
2 k! G; {' ?/ f7 a6 T公仔箱論壇比d意見..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& o$ T! D) n. f
同埋呢..www.tvboxnow.com" T: U* e5 M8 O) c$ J
我係有d跟住我個偶像YUI剪的=.=....www.tvboxnow.com5 o* Q/ n7 W7 {: \$ N# [
tvb now,tvbnow,bttvb# F  B/ @0 W( r. @; S5 S3 D

評分次數

• woodstock1221

短d好~~
入谷温人
点睇都系o甘靓女~ tvb now,tvbnow,bttvb* Q8 b7 S8 A+ q* J
我支持丫!!!
:014: 貌似无咩唔同...

回復 #4 pigufo 的帖子

原帖由 囉你命3千 於 2008-5-2 08:44 PM 發表 公仔箱論壇& \5 F8 g! X, p1 p. Q. V
係囉 我都覺無乜分別  可能短頭髮易弄髮型吧
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* g, r6 T3 ?. J. B+ Y
本來我想剪到咁tvb now,tvbnow,bttvb3 s0 J- f% h. A$ t( O  Z
但係驚o個個野剪得唔好...0 J* B7 k6 z$ ?' k" C* R& G
會好似個.....TB -.-
9 r; a6 ~3 q, |' h8 b0 b5 w$ G所以剪o左呢個先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thx for sharing
  2 年冇剪..
% `- x& x- s7 W* stvb now,tvbnow,bttvb我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
原帖由 ed_teck 於 2008-5-2 09:41 PM 發表
3 b5 O) K5 o. L! V* o' p3 w2 ?tvb now,tvbnow,bttvb  2 年冇剪..tvb now,tvbnow,bttvb; B- E' t5 d4 D7 U! _
我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
% N1 A; H) u8 K
多謝 =]
2 ?7 e8 Q% j: `" @  o. @; ktvb now,tvbnow,bttvb我都有d唔捨得....

回復 #6 Ca. 的帖子

唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14: $ h3 y1 @, C9 B2 Y
嗨..阿爺,你都系度啊
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
完全靚晒
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 09:53 PM 發表
, B# s7 a6 d: F: R$ V( n. N$ y唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14: tvb now,tvbnow,bttvb, X2 Z/ B8 @2 M9 y+ ~
嗨..阿爺,你都系度啊
www.tvboxnow.com0 g; Q! w3 t( d+ x) o+ }
多謝
' s7 d# c& T- E3 G& S% LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我淨係驚比人話tb=.=
原帖由 ravedoggie 於 2008-5-2 09:57 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb7 u5 }  C. v: S. j- F+ A
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
& U( R5 G& w* j+ N唔...公仔箱論壇, I8 `% x* p4 a7 f# v
多謝  =]
如果妳真的剪阿YUI的髮型.
, D3 Y6 i. V, A# l# e2 S4 V應該都幾好睇唔錯喔.tvb now,tvbnow,bttvb5 Q  e1 i5 i# K. Z# z. h, D( @
下一次試試看.