返回列表 回復 發帖
BB你好!
di0208 發表於 2017-4-4 10:16 PM
發哥午安好
路人甲真係蠢...走寶

https://www.youtube.com/watch?v=AgNXXWqIOTo
di0208 發表於 2017-4-4 09:52 PM
0208真係蠢still don't know how to embed youtube video
女明星我真系唔系太認得個樣
lhy92725 發表於 2017-4-4 09:52 PM
電視不一樣
我覺得阿飄幾得意哦
lhy92725 發表於 2017-4-4 09:53 PM
k形貓
每個家庭嘅神主牌 都有祖靈在庇佑 我的祖先一定與我同在啦 果D係祖靈 唔係阿飄 路人甲冇常识
di0208 發表於 2017-4-4 10:11 PM
at the end, they are still ghost or spirit
0208玉樹臨風 瀟灑倜儻 有廣闊的胸襟加強健的臂彎
路人甲 卑鄙 无耻 下流 賤格
di0208 發表於 2017-4-4 10:12 PM
fixed
路人甲玉樹臨風 瀟灑倜儻 有廣闊的胸襟加強健的臂彎
0208卑鄙 无耻 下流 賤格
路人甲反應過渡
penny美貌與智慧並重 冇這麽容易嚇親!
di0208 發表於 2017-4-4 10:15 PM
read again!=scared
幾時開始呢處講呢D呀.........
free2penny 發表於 2017-4-4 06:02 AM
要送嘅咩,佢應該無處不在架
lhy92725 發表於 2017-4-4 10:36 PM
在你的後面
多謝
free2penny 發表於 2017-4-5 07:41 AM
you are welcome
鬼神童子.....我沒有睇過
free2penny 發表於 2017-4-5 07:44 AM
from wikipedia...
鬼神童子ZENKI》是谷菊秀原作、日本漫畫家黑岩善宏(黒岩よしひろ)繪製的日本漫畫,連載於集英社月刊少年Jump》,單行本全12卷。在1995年由Studio Deen製作成電視動畫不久後,1995至1996年改編成5個電玩遊戲

1995我們太年輕了...
0208真係蠢still don't know how to embed youtube video
Pedestrian_A 發表於 2017-4-5 02:07 PM
老表故障唔畀我放?
at the end, they are still ghost or spirit
Pedestrian_A 發表於 2017-4-5 02:10 PM
水能载舟 亦能覆舟 同样的道理 兇神唔肯幫人害人同鬼有咩分别?善鬼唔害人肯幫人同神又有咩分别?係我一個的泰國朋友同我講嘅 凡事都有雙方面
fixed
路人甲玉樹臨風 瀟灑倜儻 有廣闊的胸襟加強健的臂彎
0208卑鄙 无耻 下流 賤格 ...
Pedestrian_A 發表於 2017-4-5 02:11 PM
0208玉樹臨風 瀟灑倜儻 有廣闊的胸襟加強健的臂彎
路人甲 卑鄙 无耻 下流 賤格

路人甲再更改就係 水魚蛋+臭龜蛋+海龜蛋 +赖貓+赖皮=烏龜王七八九蛋!
在你的後面
Pedestrian_A 發表於 2017-4-5 02:13 PM
路人甲做太多亏心事?