返回列表 回復 發帖
原帖由 qqbubu 於 2008-9-17 02:11 AM 發表

你中奖啦!
是呀 qq
我們去鴨鴨度繼續好嗎...???
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 02:10 AM 發表
超.......我又唔係比唔起...只係人地請...開心d啫...卡卡
又唔係真係叫你請............................
知你比得起

將痛苦建落他人身上妳就Happy啦~
原帖由 sos924 於 2008-9-17 02:13 AM 發表
知你比得起

將痛苦建落他人身上妳就Happy啦~
哈...咁你又今日搞咁多麻煩比我...我又同邊個計呀...??
你話我將痛苦建落他人身上我就開心...
咁你今日做d野都係一樣道理
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 02:14 AM 發表
哈...咁你又今日搞咁多麻煩比我...我又同邊個計呀...??
你話我將痛苦建落他人身上我就開心...
咁你今日做d野都係一樣道理
又係喎
原帖由 sos924 於 2008-9-17 02:37 AM 發表
又係喎
咪係...學咩人話人呀你...
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 02:39 AM 發表
咪係...學咩人話人呀你...
冇資格
原帖由 sos924 於 2008-9-17 02:40 AM 發表
冇資格
咁就咪成日掛喺口邊啦....
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 02:41 AM 發表
咁就咪成日掛喺口邊啦....
知了
原帖由 sos924 於 2008-9-17 02:43 AM 發表
知了
知就最好啦......
原帖由 cammy8080 於 2008-9-17 02:43 AM 發表
嚟遲咗添
hihi cammy
原帖由 cammy8080 於 2008-9-17 02:48 AM 發表

娃娃....揾到你嘅青蛙王子未呀??
哈哈,,,我既青蛙王子咪我老公囉...卡卡
原帖由 cammy8080 於 2008-9-17 02:58 AM 發表

我見你寫住正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??仲以為你揾緊
是呀....搵緊呀....因為我老公還未來論壇呀...哈哈
原帖由 cammy8080 於 2008-9-17 02:58 AM 發表

我見你寫住正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??仲以為你揾緊
他在香港啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-17 03:00 AM 發表
他在香港啊!
不...是在我的隔離.,...哈哈
来帮天顶顶