返回列表 回復 發帖

[疑難求助] 想搵易經大師蘇家興催桃花

同男朋友分手之後已經四年冇拍拖...
2 ]2 J9 p! {( Z! C3 ?; _公仔箱論壇本來以為係圈子問題....但試過出好多活動識多左好多朋友...7 u! A* f2 S( }6 t$ ]7 v
但都遇唔到心儀男仔...就連追我既男仔都好少...
7 o5 \% H$ p5 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以想搵易經大師蘇家興催下桃花...6 Q5 [( G$ e( L! U# _
因為之前上網有見過佢有幫人解決呢啲問題....
8 {2 D5 `+ }! ^1 S0 ntvb now,tvbnow,bttvb唔知有冇人試過呢
未試過 咁樣催桃花有用咩?
本帖最後由 雞仔餅干 於 2017-8-31 05:31 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb$ r5 |6 L( c0 J8 _$ C

" o' J1 @6 I* g; F- ^3 g7 }公仔箱論壇
) J- k& J- N) u- \* [tvb now,tvbnow,bttvbfandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
tvb now,tvbnow,bttvb: Q/ C6 u7 N: b* u6 g# z  J
有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解
. O8 z( O" _. H9 O* j4 D
有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解 ...www.tvboxnow.com9 [1 _- Y# h! A$ b+ [# u
雞仔餅干 發表於 2017-8-31 05:30 PM
: e& t" M, S3 {
因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位
5 R, w% X0 Y) H0 Ktvb now,tvbnow,bttvb樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....
未試過
8 o# n1 a1 |0 v6 R5 N9 K  T不過你可以試下先都冇壞
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 l2 G4 d6 r# W: x: Z
搞到我都想試下
tvb now,tvbnow,bttvb* d! W6 A! M: @2 B1 z
因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位
8 t; y4 m- F6 l9 p樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質www.tvboxnow.com0 G/ u7 d6 u0 S; R) q
uncledrew 發表於 2017-8-31 06:12 PM
我就係想搵佢睇呢樣
試啦,成四年冇拍拖喎,咁嚴重,我一年都去搵人幫手啦
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....tvb now,tvbnow,bttvb* }' R4 ~* j. t# Z
banlance 發表於 2017-8-31 06:29 PM
我都係咁諗
# p- K' O' ~; q: ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。fandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
' v* A2 U3 w" x) e! _www.tvboxnow.com緊係有啦,我d fd個個識用風水陣去催桃花,但可能好壞參差囉
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過
# J8 s  C; o, t+ Ltvb now,tvbnow,bttvb搞到我都想試下$ D( [; D# E' O% `
雞仔餅干 發表於 2017-8-31 06:34 PM
可以約埋一齊去試喎
我就係想搵佢睇呢樣
4 {0 ]: B- C, M, S( M7 P蔡薇薇 發表於 2017-8-31 06:36 PM
5 g0 h% Q) `$ {9 Slets go,想就去做,唔係有排你dry
我睇佢d資料都ok既,一試無妨
風水催桃花真係work架www.tvboxnow.com. R" v# P$ g6 M: j* {. v. v0 q* S
因為我都有試過