返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-31 04:46 PM 發表

几时啊..WKhoo..捐D奖金..我地就送他礼物咯

奖金加码到下一个games
我想打 girl.. 唔係 gift
for girl only? 咩門派啊? 峨嵋派?

咩神秘禮物?
原帖由 CC517 於 2008-7-31 04:47 PM 發表
亞婆, 亞爺, & all friends, 88.
再見... 我都要繼續潛水了...
原帖由 CC517 於 2008-7-31 04:48 PM 發表

要洗手, 消毒啊.
你买毒药??
原帖由 CC517 於 2008-7-31 04:48 PM 發表

要洗手, 消毒啊.
小心中毒...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 ed_teck 於 2008-7-31 04:49 PM 發表

我想打 girl.. 唔係 gift
for girl only? 咩門派啊? 峨嵋派?

咩神秘禮物?
你有兴趣啊...
原帖由 ed_teck 於 2008-7-31 04:49 PM 發表

再見... 我都要繼續潛水了...
潜水好D...家阵好多shark
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-31 04:54 PM 發表

你有兴趣啊...
你想對我做d 咩啊?
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-31 04:55 PM 發表

潜水好D...家阵好多shark
平時工作比較忙... 你leh? 仲讀緊書?
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-31 04:39 PM 發表
really...
但我還是新人, 有許多東西還不懂
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 ed_teck 於 2008-7-31 04:55 PM 發表

你想對我做d 咩啊?
你想我对你点啊...你讲啦..
原帖由 sweet_cherie 於 2008-7-31 04:58 PM 發表

我都係.. 你好.. 來自溫哥華?
原帖由 ed_teck 於 2008-7-31 04:57 PM 發表

平時工作比較忙... 你leh? 仲讀緊書?
我平时得闲打扫......无所事事架
原帖由 sweet_cherie 於 2008-7-31 04:58 PM 發表

我都系新人啊...虽然注册好久咗...
现在才真正蒲头架.....
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-31 05:00 PM 發表

你想我对你点啊...你讲啦..
以為你要踢我入峨嵋派(變性)...
原帖由 ed_teck 於 2008-7-31 05:01 PM 發表

我都係.. 你好.. 來自溫哥華?
hi hi~where are you from?
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!