返回列表 回復 發帖
原帖由 sweet_cherie 於 2008-7-26 09:48 發表

驚鴨仔唔識發音, LOL
sweet i know
cherie i know
原帖由 rrliew 於 2008-7-26 09:51 AM 發表

sweet i know
cherie i know
that's good,
by the way, do you speak english with british accent?
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 sweet_cherie 於 2008-7-26 09:53 發表

that's good,
by the way, do you speak english with british accent?
no
i dont know any more
原帖由 rrliew 於 2008-7-26 09:56 AM 發表

no
i dont know any more
with malaysian accent?
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
楼上两位,玩灌水啊。。
大家如果都喜歡去“飲茶”0既話應該都會有額外的娛樂而且仲唔洗錢0既添~個樣娛樂係“吹水”喇!當初加入“吹水派”當然首要係係個門派個名字吸引到我,雖然唔知加入之後有咩“著數”但起碼唔會有副作用掛~

“吹水”呢兩個字其實對人0黎講其實有好多正面的幫助的,例如:

1. 增加人與人之間的關係

2. 練習與人溝通技巧

3. 避免有口臭

4. 增廣見聞

5. 減壓

6. 能駛你大腦靈活有充足的運動

7. 令人覺得你係個神仙(仙家)

8. 口部活動能駛你面部縮小達到美容的效果

9. 練習不斷的講野,證明你好長氣,人都會長命0的

10. 能吸引比較被動的異性朋友
原帖由 Pancing 於 2008-7-26 03:38 PM 發表
大家如果都喜歡去“飲茶”0既話應該都會有額外的娛樂而且仲唔洗錢0既添~個樣娛樂係“吹水”喇!當初加入“吹水派”當然首要係係個門派個名字吸引到我,雖然唔知加入之後有咩“著數”但起碼唔會有副作用掛~

“吹水”呢兩 ...
咁長篇, 那你很衰/帥啦.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-26 03:42 PM 發表

咁長篇, 那你很衰/帥啦.
哈哈哈~都係靠吹水搵兩餐0者,俾條生路行下~