返回列表 回復 發帖
再次多謝Grace的幫忙
水區終於由Grace接任新版主了 希望日後會慢慢旺起來

?itemid=5953875 ...
BeiDouChef 發表於 2017-12-4 10:59 PM

大廚 晚上好!! 感謝你的支持!!以後還請多指教!!

未能幫上忙,真不好意思!!!

恭喜 grace 榮升版主!

日後辛苦您了,但要保重身體啊!
HENRY_168 發表於 2017-12-5 12:21 AM

Henry 晚上好!! 多謝晒!! 請以後多指教!!!

時間支出收入操作
HENRY_1682 秒前TVB 88888888 元積分轉出
大佬健盼佐好耐架啦
條骨都無佐lu
恭喜grace姐榮升版主、恭喜、恭喜!!

隨意1678 發表於 2017-12-5 07:05 AM

隨意大哥 好啊!! 最近好嗎??見到你真係好高興!!!

這兩天你生日,正想要給你短訊問候呢!!以後有空請多來指教!!!

時間支出收入操作
隨意16784 秒前TVB 88888888 元積分轉出
多謝Grace既大利是!
pknoface 發表於 2017-12-5 08:49 AM

掌門客氣啦!! 我要多謝你先啱!!!

掌門你好、身體都係時好時壞、此於都係唔够精神、所以很少發貼、多謝関心。
隨意1678 發表於 2017-12-5 09:17 AM

隨意大哥務必多保重!! 在此祝你生日快樂!! 身體健康!! 心想事成!!!

多謝Grace姐既大利是! X2
ob51330 發表於 2017-12-5 09:38 AM

OB 大哥 晚上好!! 客氣客氣!! 以後請繼續支持!!!

恭喜 grace 榮升版主!
Pedestrian_A 發表於 2017-12-5 09:55 AM

Thank you!! 請以後繼續支持小妹啦!!!

時間支出收入操作
Pedestrian_A3 秒前TVB 88888888 元積分轉出
  大佬健 晚上好!! 多謝晒!!!
時間支出收入操作cck_my2 秒前TVB 88888888 元積分轉出
gracechanstuart 發表於 2017-12-5 09:23 PM
多谢红包,但俾系统食咗 ,下次轉賬时注意下对方TVB现金是否爆满
Grace姐你好
不好意思 好久沒进来吹水區看看了
最近工作比较忙 剛路過看见Grace姐榮升水區版主
特来恭喜Grace姐榮升水區版主
發哥夠難得浦頭啦
條骨都無佐lu
多謝Grace姐既大利是!
預告:2018世界盃遊戲快要结束了
  隨意大哥 好啊!! 最近好嗎??見到你真係好高興!!!

這兩天你生日,正想要給你短訊問候呢!!以後有空請多來指教!!!
時間支出收入操作隨 ...
gracechanstuart 發表於 2017-12-5 09:32 PM
多謝Grace姐既大利是!
多做運動身體好
  Thank you!! 請以後繼續支持小妹啦!!!
時間支出收入操作Pedestrian_A3 秒前TVB 88888888 元積分轉出
gracechanstuart 發表於 2017-12-5 09:40 PM
thank you $$
繼續支持 auntie
Grace姐你好
不好意思 好久沒进来吹水區看看了
最近工作比较忙 剛路過看见Grace姐榮升水區版主
特来恭喜Grace姐榮升水區版主
di0208 發表於 2017-12-5 10:28 PM
這裡有靈異事件發生