返回列表 回復 發帖

一個叫百事傻宠物貂

小时候~
~~

長大了

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• zzleezz

• manyiu

嘩 ...! 靚到阿媽都唔認得 ! 小動物靚唔需要講, 相機真係好野, 攝影師技術又一流 ! 我當然沒有攝影師技術的水平; 但我真係好想知到佢用邊款相機....? 我部相機都是時候 upgrade 啦 !
睇見佢d利牙利爪就驚驚...
吃唔吃肉架

zzleezz 發表於 2018-12-21 09:57 AM
佢地D毛毛好柔軟又靚, 冬天摟住佢好溫暖㗎 ! 又純喎 ! 如果同佢熟左有感情, 佢會常常跟住你搵你抱抱, 好sweet 㗎! 如果我無養 hamster, 會考慮養佢地㗎!

評分次數

• zzleezz

嘩 ...! 靚到阿媽都唔認得 ! 小動物靚唔需要講, 相機真係好野, 攝影師技術又一流 ! 我當然沒有攝影師技術的水平; 但我真係好想知到佢用邊款相機....? 我部相機都是時候 upgrade 啦 ! ...
manyiu 發表於 2018-12-21 06:20 AM
我pm攝影師了 有消息畀你知~~
zzleezz 發表於 2018-12-21 09:57 AM
我怕佢既牙多D 怕畀佢咬一 啖

評分次數

• zzleezz

吃唔吃肉架
rrliew 發表於 2018-12-21 03:21 PM
吃飽肉咪唔吃肉囉 ~~
好搗笑

評分次數

• zzleezz

想問 喺 寵物店 買唔買到 還是係野生 呢類動物有機會有瘋狗症 同時 畀佢咬一啖唔得了。
想問 喺 寵物店 買唔買到 還是係野生 呢類動物有機會有瘋狗症 同時 畀佢咬一啖唔得了。
pinaroo 發表於 2018-12-21 06:05 PM
請睇樓上一樓you tube寵物醫生講解
我pm攝影師了 有消息畀你知~~
di0208 發表於 2018-12-21 05:36 PM
好呀! 我想知到相機型號, 鏡頭型號....! 我比較喜歡影飛鳥和行走中小動物. 但不及你朋友影得咁靚! 我知到我主要係功力不足, 其次係工具. 我用 Nikon D800 and Nikon 400mm prime lens. 謝謝你 !
pinaroo 發表於 2018-12-21 06:05 PM
你睇佢唔出, 佢好純㗎 ! 我抱過佢啦, 好好抱㗎 !
你睇佢唔出, 佢好純㗎 ! 我抱過佢啦, 好好抱㗎 !
manyiu 發表於 2018-12-23 03:55 PM
我都係咁話 抱隻寵物貂 好個買皮草
我都係咁話 抱隻寵物貂 好個買皮草
di0208 發表於 2018-12-23 09:45 PM
一件貂皮草, 可能殺幾拾隻可愛的貂; 但你養一隻, 你喜歡邊度暖笠笠, 放佢係邊都得, 佢唔逃走㗎 !