返回列表 回復 發帖
大家晚上好啊,我回来了,多谢你们啊! 好开心
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 yicno 於 2008-9-25 07:56 PM 發表
大家晚上好啊,我回来了,多谢你们啊! 好开心
兄弟 ,你up错了。。。你应该做大法师 先的,等7转过后才做圣骑士 ...这样才快up lvl
原帖由 edwin10 於 2008-9-25 10:32 PM 發表

兄弟 ,你up错了。。。你应该做大法师 先的,等7转过后才做圣骑士 ...这样才快up lvl  
甘,我系唔系应该拿20000去换点重新选过呢?做大法师要学什么先呢?
早晨啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
早安。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-26 09:40 AM 發表
早晨啊...
不好意思今天睡迟了没和大家说早安。
下午好,午安啊~! mickey
原帖由 ckhooi74 於 2008-9-26 09:50 AM 發表
早安。。。
辉哥,下午好,午安啊!
今天睡得有点迟,因为今天太早睡!

没有人回应~! 我出去啦~!等等回来再上线啦~!

回應 yicno 第 127 篇文章

你是来自哪里的啊

做工啦..
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-26 04:41 PM 發表
你是来自哪里的啊

做工啦..
make in malaysia ~!
原帖由 yicno 於 2008-9-26 10:14 PM 發表
一样啦..
原帖由 yicno 於 2008-9-26 10:14 PM 發表
har?u make in malaysia?i think u make in hk de...
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-26 10:14 PM 發表

一样啦..
原来系同道中人! 你好啊~!我系kl人,现在搬进柔佛了!
原帖由 yicno 於 2008-9-26 10:19 PM 發表

原来系同道中人! 你好啊~!我系kl人,现在搬进柔佛了!
不是同道架..你是4仔 我是少林 ....
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-26 10:34 PM 發表

不是同道架..你是4仔 我是少林 ....
不同家族Z,唔紧要的~!只要有心,四海之内皆兄弟!
我係白天, 可以幫手看舖!