返回列表 回復 發帖

zzleezz 最想睇的靚女相 !

one and only one, 又要搵機會...昅佢...!

taken by Manyiu

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• zzleezz

這吃東西的姿勢也太寶了吧~
動物就是有這些可愛讓人發笑的舉動~
都唔系靓女
都唔系靓女
rrliew 發表於 2018-12-28 03:22 PM
咪就係...空歡喜一場...嚇死我啦...無啦啦見到主題有我個名~~~
咪就係...空歡喜一場...嚇死我啦...無啦啦見到主題有我個名~~~
zzleezz 發表於 2018-12-28 07:05 PM
佢係 hamster 世界, 係好靚既靚女黎㗎 !  
佢係 hamster 世界, 係好靚既靚女黎㗎 !  
manyiu 發表於 2018-12-29 09:57 AM
都睇唔到樣...

今天昅到佢吃早餐 ! 應該係裝唔切 speedlight, 影得很差; 希望收貨!

評分次數

• zzleezz

今天昅到佢吃早餐 ! 忘記裝 speedlight, 影得很差; 希望收貨!

manyiu 發表於 2018-12-30 05:47 AM
佢食緊蘿蔔同香蕉?
佢食緊蘿蔔同香蕉?
zzleezz 發表於 2018-12-30 09:36 AM
bingo ! 佢吃齋㗎 ! 養佢好慳錢 !

佢好為食㗎 !

評分次數

• zzleezz

佢好為食㗎 !

manyiu 發表於 2018-12-31 05:47 AM
倉鼠瞪著妳心想: 睥咩睥,咬妳呀!
倉鼠瞪著妳心想: 睥咩睥,咬妳呀!
zzleezz 發表於 2018-12-31 09:56 AM
佢好純品㗎 ! 又好脾氣喎 ! 你未養過; 所以唔知到唔出奇...!
佢叫 "小豬" 可能佢個名有個豬字, 所以圓圓地; 好肉地 !
佢叫 "小豬" 可能佢個名有個豬字, 所以圓圓地; 好肉地 !
manyiu 發表於 2019-1-3 09:46 AM
冇打算幫小豬搵返隻伴侶嗎?
冇打算幫小豬搵返隻伴侶嗎?
zzleezz 發表於 2019-1-3 09:53 AM
第一次係養兩隻, 點知佢地成日打大交, 兩隻都傷哂 ! 嗱嗱聲去買多一嗰 hamster 屋, 每鼠住一間 ! 所以而家唔敢養兩隻啦...!