返回列表 回復 發帖
原帖由 ice.key 於 2009-1-3 11:40 PM 發表

真的想吹水你回家族帖啦....大把人同你吹呀
又咪系得你同你既副帮主多,你屋企好多潜水员
等待一个人的人
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
原帖由 ice.key 於 2009-1-3 11:50 PM 發表

唔係潛水係努力打怪姐...我不在他們就不想去吹呀
因为你在就方便度水兼拿礼物
等待一个人的人
原帖由 ice.key 於 2009-1-3 11:36 PM 發表

我之前忙去股市呀....你都知呀
我知道。上一届你派钱
原帖由 ice.key 於 2009-1-3 11:51 PM 發表

我都好少回家族....你家族都不用說拉
家族有什么好去
我连薪水都没拿
簽名被屏蔽
wah....just now want gems....now want people visit forum..... 0x6 and ice.key, don fight...don fight...
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
原帖由 ice.key 於 2009-1-3 11:56 PM 發表

沒有打過呀
系有人因为身痒想被我丙咋
等待一个人的人
原帖由 ice.key 於 2009-1-3 11:55 PM 發表

你一定知啦...你到有份拿的
我到很少钱

這是由論壇系統自動發送的通知短消息。

您收到一筆來自他人的積分轉賬。

時間: 2008-9-18 02:59 AM
淨收入: TVB 500000 元

附言: 參加~保護兒童之家~活動第2名之奬金+特別奬

詳情請點擊這裡訪問您的積分轉賬與兌換記錄。

----------------------------------------------

時間: 2008-9-12 12:02 AM
淨收入: TVB 300000 元

附言: 參加~保護兒童之家~奬金活動得第3名之奬金...~~~
----------------------------------------------

時間: 2008-10-2 12:05 PM
淨收入: TVB 750000 元
= = jnc 又換PIC
原帖由 anthonny 於 2009-1-3 08:14 AM 發表
= = jnc 又換PIC
是咯
原帖由 cheer93 於 2009-1-4 12:15 AM 發表

是咯
仲要漲爆