返回列表 回復 發帖
原帖由 shannon0730 於 2008-11-9 09:08 PM 發表
收禮人          物品名          贈送數          時間
9376         復活寶石         50         2008-11-09 21:07:36
谢谢。。。
爱一个人难道有罪的吗?
大家有什么需要,尽量提早在这提出~

字体用较大的size~

例如:我需要一点红宝石,可以吗?
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

我需要一点红宝石 & 复活宝石,可以吗?

回應 hahakl 第 303 篇文章

收禮人          物品名          贈送數          時間
hahakl         復活寶石         50         2008-11-10 01:06:37
hahakl         紅寶石         300         2008-11-10 01:05:34
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!

原帖由 shannon0730 於 2008-11-10 01:06 AM 發表
收禮人          物品名          贈送數          時間
hahakl         復活寶石         50         2008-11-10 01:06:37
hahakl         紅寶石         300         2008-11-10 01:05:34
Got it.........thank you
多谢师姐帮忙
9376 见你好有心机打怪,私人给你

9376          王者頭盔          1          2008-11-10 05:59:06
hahakl 好多谢你这两天的帮忙,你的付出会要回报的

hahakl          喜糖          2          2008-11-10 06:09:11
hahakl         三倍經驗卡         2         2008-11-10 06:08:52
hahakl         雙倍經驗卡         2         2008-11-10 06:08:45
hahakl         法神之靴         1         2008-11-10 06:07:42
hahakl         法神披風         1         2008-11-10 06:07:28
hahakl         法神頭盔         1         2008-11-10 06:07:05
hahakl         法神戒指         1         2008-11-10 06:06:51
hahakl         法神權杖         1         2008-11-10 06:06:34
原帖由 cas.cas 於 9-11-2008 01:00 PM 發表
999粒红宝石

cas.cas雙倍經驗卡22008-11-10 06:18:06
cas.cas紅寶石1002008-11-10 06:17:49
原帖由 stephenhor 於 2008-11-10 06:11 AM 發表
hahakl 好多谢你这两天的帮忙,你的付出会要回报的

hahakl          喜糖          2          2008-11-10 06:09:11
hahakl         三倍經驗卡         2         2008-11-10 06:08:52
hahakl         雙倍經驗卡         2         2008-11-10 06:08:45
hahakl         法神之靴  ...
Oh......Mana many thanks...........
will do my best to help more.........
法神set is really feel good.......

Dear all buddy...... we all work harder together and will be given better stuff.......stephenhor and shannon0730 will know........

By the way.... 1 question.......when is the best timing to consume喜糖 ?
每次使用喜糖會隨機增加基本攻擊/防禦(加幾十點),掉寶率(加1點),
善惡值(加幾點至十幾點),經驗值(加幾千至十幾萬),HP,MP(加幾點至幾十點)
力量,體質,敏捷,智慧,耐力(這5樣大約加1至3點)
建議打到喜糖,可以拿去二手市場賣(這物品可以賺到一點錢 ),
如果想自己使用,大家最好留到掉寶率400之後先用,這樣會比較好.
最後提提大家,使用喜糖所增加的能力(除了掉寶率,善惡值不會扣回),
只會限於使用時的轉數,當升級後能力會變回正常狀況.

引用bubu1109兄的策略

原帖由 shannon0730 於 2008-11-10 09:57 AM 發表
每次使用喜糖會隨機增加基本攻擊/防禦(加幾十點),掉寶率(加1點),
善惡值(加幾點至十幾點),經驗值(加幾千至十幾萬),HP,MP(加幾點至幾十點)
力量,體質,敏捷,智慧,耐力(這5樣大約加1至3點)
建議打到喜糖,可以拿去二手市 ...
OIC.....because I got 2 during the fight........
Then I should sell lor......

$$$$$$$$$ Hahaha......

回應 hahakl 第 313 篇文章

or if you not need $$ that much
you can keep it first~

save for future need~

回應 hahakl 第 313 篇文章

yes u keep it 1st ,when u need money to use just pm us np de we will fully support u