返回列表 回復 發帖

[自拍] 我和我班幼稚園小朋友影的相

,  描述: 冇化妝既我,希望唔會嚇親你地.
6 r4 K. o/ |& `- }5 v& o公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb: c9 o2 \* e/ l6 j$ h
多謝大家一直對我既支持.....哈哈..

評分次數

• yumiko123456

冇化妝都幾好呀~~好有自信!!抵贊!
原帖由 yumiko123456 於 2008-11-30 02:37 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb% ^7 a1 z( b# T2 B5 q# w. M) z7 i
冇化妝都幾好呀~~好有自信!!抵贊!
www.tvboxnow.com1 {6 j( G( z: P1 ]* a0 z# n
多謝版主既讚賞...^^
真的很有自信喔~
原帖由 shermainX 於 2008-11-30 02:58 PM 發表
$ s. j+ t8 W+ Q% P公仔箱論壇真的很有自信喔~
tvb now,tvbnow,bttvb- b" L) q8 y* e6 Z* F
我係冇咩自信既..
支持lz,幼稚园的老师无论怎么看都很美的,在我心目中~~
原帖由 helencheng303 於 2008-11-30 03:46 PM 發表
: s- R1 `9 F1 R支持lz,幼稚园的老师无论怎么看都很美的,在我心目中~~
tvb now,tvbnow,bttvb$ y; u" |( `' H
哈哈/我只是幼稚園文書助理,不是老師..甘係咪好ugly??
你是个漂亮自信的老师。
原帖由 三贵桂 於 2008-12-10 02:39 PM 發表 3 m7 n3 L7 s! [" m- a
你是个漂亮自信的老师。
) k* y8 W% U" ?/ P6 j/ T: Wtvb now,tvbnow,bttvb我不美不自信.我POST.係其實想你地著重看小朋友.公仔箱論壇: T3 ]/ Q6 v* Q

9 L) N0 c5 V$ ^' zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[ 本帖最後由 ah_nat373 於 2008-12-30 03:09 PM 編輯 ]
thanks you very much..
原帖由 alvintan24 於 2008-12-18 11:43 PM 發表 + [* y5 r5 {6 }
thanks you very much..
# ~4 M' ~6 ]+ Z' c
no thx thx.....
kekeke,still looks so beautiful wo..
原帖由 chong1985 於 2008-12-31 02:26 AM 發表 www.tvboxnow.com( q( k+ u* d& ?% \: E3 N
kekeke,still looks so beautiful wo..
: e: V+ J5 w1 y$ u! O# `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 好殘a個樣.
原帖由 ah_nat373 於 2008-12-31 10:54 AM 發表 公仔箱論壇0 h  j6 v8 I8 p+ B0 S$ f

( ]3 I& I$ U& x9 e3 @6 P" [% XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 好殘a個樣.
+ L4 R: v; X3 T- @: CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 then how come you put up those picture?you go teach the children cannot make up ge meh?公仔箱論壇  n1 b6 D8 N6 o* h

/ h8 w% n: ~9 Vtvb now,tvbnow,bttvb[ 本帖最後由 chong1985 於 2009-1-1 05:09 AM 編輯 ]
嗯嗯...係GA.我想係地著重睇小朋友