返回列表 回復 發帖

秋天的氣息

本帖最後由 di0208 於 2021-10-24 10:31 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) V. k6 i5 _- W
www.tvboxnow.com( o2 c0 l! p8 y  m
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• manyiu

秋天可以美若春天..好靚呀!
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀
) B) u9 g; w4 f公仔箱論壇弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀
1 V5 n. G( t( J) e& `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去3 s  T* `; R3 t, Z+ ?3 y$ o# Q; T
di0208 發表於 2021-10-24 10:29 PM
- i" q' y* a! W9 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都唔識什么花, no problem 啦 !tvb now,tvbnow,bttvb' y$ k7 n, q. D+ V" m1 f3 S& N. j) J

. m: g5 z9 Y% Dtvb now,tvbnow,bttvb我度通街都係落葉, 雖然好有秋意, 但係日日落雨....相機和我都唔想凍親....
溫哥華的初秋 2021tvb now,tvbnow,bttvb8 y: p9 k$ C! K/ y2 X- ~
6 ~- v' J( e* X2 {4 `% b6 I* p
www.tvboxnow.com. P6 j6 Y+ X4 Y9 G

& t8 a" D! c7 H$ Btvb now,tvbnow,bttvb
5 \% L9 e7 \& R6 W; yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; b- [% N  R& E0 d( {% ?8 |, Y6 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

評分次數

• di0208

溫哥華的初秋 2021' k& a8 l+ y: {, Z( K
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. [0 i# H. ]. ?% l* H  ]
5399231- H1 x$ F( B0 r

# I  f8 G" w" V9 |0 m公仔箱論壇5399232
! Q# B: N- n% g9 k. ?' a/ wtvb now,tvbnow,bttvb1 N2 Z* y; K4 K6 q, C3 s, A8 H% G
5399233tvb now,tvbnow,bttvb, d) x; q! k1 ^: E# ^& q2 U) b* a
manyiu 發表於 2021-10-25 06:55 AM
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享
* C5 _' d8 n1 U) i; jtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇; v/ I5 [$ M9 @9 V) U, c# `& @! h
www.tvboxnow.com7 `& R6 _# K$ N! d# M
嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽
本帖最後由 manyiu 於 2021-10-29 06:10 AM 編輯 公仔箱論壇6 D6 S$ i" X/ H+ e

/ B  K( j& K! ?! y' I6 t4 @
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享
2 q8 V; y$ M; n4 m% y- J1 |) E公仔箱論壇& d" {: ^' k- F6 x+ I

. U; U  q) E4 N  Y7 [4 c- V$ H$ R( U嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 s9 {5 Z  }% [% n) b
di0208 發表於 2021-10-26 07:39 PM
/ ?8 w$ |  b9 ^
係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...tvb now,tvbnow,bttvb" g+ M- g9 ~/ M
公仔箱論壇- P* \% ?/ ?: f; R6 I# s- [
最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!
( [7 t4 I! V$ {* \+ D, h* z/ Bwww.tvboxnow.com; q7 J( {+ W5 j7 q" w) }
tvb now,tvbnow,bttvb7 O, i( A2 j- R2 l1 P9 s

6 Z, v4 F$ _  f, Y) ]7 y我家門口的楓樹!

評分次數

• di0208

www.tvboxnow.com- P3 G& H( R* [' ]
係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...公仔箱論壇% K, @3 z. q; ]/ J( n
tvb now,tvbnow,bttvb0 s" e7 T0 ^! q- y* B0 x
最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!
/ a! Q  x- ]7 b/ n# E, ?. Ztvb now,tvbnow,bttvb5403028TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& Z& \0 D- G/ `# n  ?2 E) J- f8 B
tvb now,tvbnow,bttvb* B/ E2 Q3 P; x, B6 h+ P
& R7 W! R9 v, z) Y) {公仔箱論壇我家門口的楓樹! ...
( G7 ~' t4 k9 y0 l1 j3 T3 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。manyiu 發表於 2021-10-29 05:32 AM
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家
$ B3 ~& \! N. ?+ V2 B& Ctvb now,tvbnow,bttvbdi0208 發表於 2021-10-29 10:21 AM
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!
本帖最後由 di0208 於 2021-10-31 01:47 PM 編輯 7 H4 e! ^) N) t: m% \6 h' D5 f

. w  N; L7 R4 Y) xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!
: d, [7 g5 F. T# J6 M, f) umanyiu 發表於 2021-10-30 03:15 PM
6 m  l  b& v6 o- N8 vtvb now,tvbnow,bttvb楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?& _% K' P, `. V& H) F

& Y' ^* ~; `4 R  d' T3 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物
: A1 Y% C) E# V: H% Q" m/ h8 |+ {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; z: L/ J/ O6 s$ C: ~. M! ~2 `

& ~1 }6 R7 y) ^* x8 m0 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
: Y' K1 a% O) ]  G/ K1 e
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ R. }0 y$ [% q6 [% m, J- ^
楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?www.tvboxnow.com% B: Q+ y7 q4 z2 J+ S  J" S2 L$ B& G3 K
tvb now,tvbnow,bttvb$ O; U- m" }8 q& K7 K2 V" i! S
我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物www.tvboxnow.com, F5 ]; C% @/ {. G0 Q! _! l
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) r2 A. U) ?9 R: a  N7 ?
5405105# A# K- f1 M- K7 K% z2 ^- A7 Y8 Z
; L1 @$ `- I! E5 s. w4 e
5405106tvb now,tvbnow,bttvb3 [- L+ r, `- j" }; ]$ L4 T6 Z3 H( ?9 `
di0208 發表於 2021-10-31 01:43 PM
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!公仔箱論壇: `4 a$ i( C, K/ T% ]
manyiu 發表於 2021-11-10 01:30 PM
哈哈你睇錯啦 係萬聖節禮物 聖誕節等我準備大份驚喜嘅聖誕禮物畀你啦~