返回列表 回復 發帖

中國湖北武當山風景相片

,  描述: 開心分享
中國湖北武當山風景相片,希望你地鍾意啦﹗我真係有去過嫁,可以問我武當山風景既意見﹗8 H7 h4 d( ]6 }  P4 q

" N3 e8 m) {9 B2 _; z5 fwww.tvboxnow.com
) L3 u9 X& }5 _$ B2 R公仔箱論壇1 I3 i' y2 W0 ], Y  N1 M

; @$ y5 G  W! f! z& Wtvb now,tvbnow,bttvb如果大家有任何意見、請回覆。多謝﹗
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• dxb

感覺好高啊...不過都想一去

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车。

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车。www.tvboxnow.com( V! L3 E3 g, p6 x! [+ W7 j
henrysuncpu 發表於 2009-6-28 06:47 PM
% G( }3 c+ B6 `+ p! D! \0 I7 q) r

. p, U9 g5 E& w# Ntvb now,tvbnow,bttvb我都係前幾年前同朋友去嫁﹗不過真係幾好玩嫁,坐的士都好平嫁。

評分次數

• dxb

感覺好高啊...不過都想一去. E: |: x9 x. u7 ^
k23bb 發表於 2009-6-28 06:33 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' j4 {3 P1 p* ?5 P! [9 D, K2 v
公仔箱論壇0 f$ O9 C" O( j1 Q6 V- I
個度d生活指數好低嫁,晚上八時街燈都無,想出街都唔得嫁。

評分次數

• dxb

唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架
唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架
5 T: i8 x" c  Z+ B. g- t- ]" ?dxb 發表於 2009-6-28 10:48 PM
7 n$ g: x" u% B7 @tvb now,tvbnow,bttvb
- ~$ a$ C& }+ B7 \; \公仔箱論壇個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

- B! @2 G, c/ l# u, o8 I公仔箱論壇
; B4 S. d. h. E: G: H& @( U, Z8 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。
, l, J# l4 S3 B( M6 S- T3 y! p1 ^0 L邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
行3,4個鐘樓梯...仲要咁高...未上到去我諗我就暈啦

評分次數

• dxb

3 E) ~2 J. K) M5 v公仔箱論壇8 M4 v5 c( g. r; _
個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; ?$ G/ p3 T% q% U
邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
0 c6 G. h' n* n! L3 ^$ s% A6 w2 p
0 |5 [" R- X& U" T) m0 T7 Gtvb now,tvbnow,bttvb
' O  T: K" k: A" y- M- A- i2 }www.tvboxnow.com你真犀利可以行三、四個鐘仲要係上山喎~ ~我諗我行到一半以經頂唔住喇
爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享

評分次數

• dxb

爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享
% Z$ I8 |& N( ~; k  Zmagicxu 發表於 2009-6-29 02:48 AM
; B* o/ J* q* _

9 W8 M0 P& d7 |7 h# q# Jtvb now,tvbnow,bttvb0 W, ^, C5 h+ A' P
tvb now,tvbnow,bttvb3 n: o8 |( I9 R" U0 I
咁又係呀~除非唔去如果有心去到,就點辛苦都要上山頂睇下喇
应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!

評分次數

• dxb

应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!3 `/ ?6 S6 V9 p& _: Q& ~: U
online82 發表於 2009-6-29 03:41 AM
  h) r8 j! o0 L' j( I5 |% f" Vtvb now,tvbnow,bttvb# Z0 _2 M2 G- H
原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

www.tvboxnow.com, c( q/ u) e6 l$ O9 @) p% w/ E

+ [' M% X! G/ i8 L5 E. X公仔箱論壇原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 [( ?: A; [: o) ?. H8 |+ G
邪x 發表於 2009-6-30 12:23 AM
www.tvboxnow.com# f: ]7 [$ z' O" V  ]- z& N# s2 S8 z

& K" Z( Y0 H) S. h1 o6 t; [tvb now,tvbnow,bttvb
- ~) u6 D" ?3 l% M. eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 d' }5 I4 v7 J! B% _tvb now,tvbnow,bttvb如果真係要行上山,我諗秋天先去會舒服d喇
估不到武當山都有缆车.....唔知安全吗........

評分次數

• dxb