返回列表 回復 發帖
我開親果啲,得好少人會贏到錢
HIDE 發表於 2011-1-28 10:52 PM
得好少人會贏到錢
咁就岩喇,得我一個南韓
星仔唔出
HIDE 發表於 2011-1-28 10:53 PM
我又唔係曼迷
0:2 ,準備收錢
HIDE 發表於 2011-1-28 11:29 PM
我都要準備派$超多人估中

恭喜以下會員估中 賭王kingworld特約 [亞洲盃季軍戰 足球天地小遊戲]

ckw4737
civicboy1969
buf1512
jff6000
dk9664
蕪茗
evilpr0mise
k23bb
yxx01
whoosah2008
RyanZai
hongtan0
zzleezz
ultrabitch
HIDE

每人分得tvb 3333333

再次謝謝kins sir贊助巨額獎金

HIDE     1 秒前     TVB 3333333 元         積分轉出
ultrabitch     30 秒前     TVB 3333333 元         積分轉出
zzleezz     1 分鐘前     TVB 3333333 元         積分轉出
hongtan0     1 分鐘前     TVB 3333333 元         積分轉出
RyanZai     2 分鐘前     TVB 3333333 元         積分轉出
whoosah2008     2 分鐘前     TVB 3333333 元         積分轉出
0:3 .............. 好大機會啦
15個人估中..............恭喜大家

評分次數

• ultrabitch

無估錯,兩隊都好落力

底讚!!!!
2:3了
可惜今場收看不到,個net下下卡住,頂癮,
希望多d大大報告一下消息!
kikideebaby 發表於 2011-1-29 12:30 AM
http://atdhe.net/33285/watch-uzbekistan-vs-korea-republic

試下這個
無左香川..........今場我覺得的日本隊危呀.........................

我估日本只得35%左右機會會贏到...........

看到日本那邊的新聞

頭條寫住
救世主の登場に期待する
GK川島永嗣。DFは右から、内田篤人、吉田麻也、今野泰幸、長友佑都。守備的MFは長谷部誠、遠藤保仁。2列目は藤本淳吾、本田圭佑、岡崎慎司。そしてワントップは前田遼一。
唉..............澳洲上屆首次參加,結果8強就出局
佢地今屆一定好相羅到盃.................
[足球天地小遊戲]

有遊戲玩,咩無得玩姐,只係想開下一隊入球,臨開波前才開遊戲.

下一隊入球(估中一次 獎金 100000)

回貼後不能編輯,否則作廢

回貼時請注明:參加[足球天地小遊戲]

版主拥有随时更改规则及最终決定权
日本正選陣容:

GK: 1 川島永嗣  
DF: 4 今野泰幸  
  5 長友佑都  
  6 内田篤人  
  22 吉田麻也  
MF: 7 遠藤保仁  
  14 藤本淳吾  
  17 長谷部誠 (cap)  
  18 本田圭佑  
FW: 9 岡崎慎司  
  11 前田遼一
名單上有名果d.未估就快d估喇,就快開波喇!!!!!!!!

因本人大意,首名入球資料和標題有出入
今場是以澳洲作主隊,日本為客隊
希望大家見諒