返回列表 回復 發帖
hi lilitan 係ktv區搵到e隻歌,唔知你岩唔岩聽

轻生街,今日网好慢。
lilitan008 發表於 2011-9-9 08:38 PM
係輕"心",輕生咁慘羅............
hi wathehellqq
老農民的蘋果給人甘甜果腹的溫飽,喬布斯的蘋果給人聰穎睿智的啟迪,格林童話裡的蘋果包藏禍心,毒倒了白雪公主,喬布斯公司的蘋果展現創意,迷倒了千萬粉絲。

伊甸園的蘋果讓人有了自私的原罪,聽不進上帝的聲音, ...
SweetLemon 發表於 2011-10-6 06:29 PM
我本身唔係蘋果迷,睇新聞先知原來喬布斯讀左半年大學就退學搞公司
真係好佩服歐美,佢地往往會出現一d唔會駒泥咩要一定學歷先會成功既傳統
如果佢地出生係亞洲,可能真係埋沒左佢地

等得好心急呀,e套戲
hiiiiiiiiiiii mr2907
10月6號Cafe生日那天進來就有紅包
咪即係今日!!!!!!!!!!!原來cafe咁快一歲喇!!!!

恭喜檸姐先,我都送封小利是比cafe先,生日快樂

SweetLemon         1 秒前         TVB 100000000 元                 積分轉出
慢到。。。。。1496565
lilitan008 發表於 2011-10-17 10:11 PM
咁睇唔開呀
hi Cafe

好耐無返黎喇
Good Evening Good Morning Good Night Cafe

情人节快要到了
lilitan008 發表於 2012-2-4 09:56 PM
嘩!!!!!!!!!e張正呀
Huhut版大。。。。
SweetLemon 發表於 2012-2-7 07:23 PM
檸姐
又笑,自己都唔好意思啦,咁耐沒來吹水區。。。
SweetLemon 發表於 2012-2-7 07:33 PM
仲好講,你一次都無黎下賭版同我地吹水就真
輕生街與檸仙豬
go2david 發表於 2012-2-7 07:49 PM
原來係大衛兄呀

你果隻貓我成日都見到,好易認錯人

大衛兄,睇下e度又有一隻

評分次數

• go2david

無貼錯區

cafe貓呀嘛