返回列表 回復 發帖
大陸其實都好親切架

唔好成日信d新聞
日本治安勁好啦, 所以造成好多日本人冇安全意識, D係外國遭倒扒手嘅, 好多都係日本人
blacker14tt 發表於 2012-8-12 09:20 PM
我次次去親日本都有d老婆婆教我野(可惜次次都無後生女,我專吸引d婆婆,可惜)

教我點食野,點坐車,點買野平d

所以次次日本生經驗都好好
我家洪太都係因為一個人去旅行而.....
WAI鬼 發表於 2012-8-12 09:29 PM
而???????咩呀???????
睇下边度啦,吾危险就假嘅,好多人抢手机的
lhy92725 發表於 2012-8-12 09:29 PM
我都係去過深圳,四川.......都好安全呀

北京,上海未去過,不過我一定去一次首都
唔係全部都係咁嘅~
wng86 發表於 2012-8-12 09:40 PM
34 24 32 ...............................

okokkkkkkkkkkk 幫我x2 thx^^
果時佢一個人黎香港~我fd叫左佢幫我買左d野~咁咪見面拎+帶左佢去玩左日....

之後到我一個人去台灣....又搵左佢出黎....

估唔到發生後2年就變左洪太 ...
WAI鬼 發表於 2012-8-12 09:35 PM
你都太太太太太唔放過人了

台灣女仔係唔係真係好衣人架???
離譜D喔~
wng86 發表於 2012-8-12 09:44 PM
咁呀........開方呀,pls
對東南亞不嬲冇咩好印象
WAI鬼 發表於 2012-8-12 09:44 PM
但係唔去東南亞,唔通次次都去日本,韓國咩,去得多真係好悶架,你真係要信我
嗱, huhut版, 呢度就有個要求要瘦嘅
blacker14tt 發表於 2012-8-12 09:47 PM
好羅,我唔洗怕我老婆紅杏出牆了
歐洲啦, 真係好多野睇, 埃及都唔錯, 但係我唔敢一個女仔去
以色列嘅耶路撒冷都好正, 可惜大馬護照入唔到以色列 (其實可以入, 但返到大馬就死得) ...
blacker14tt 發表於 2012-8-12 09:49 PM
歐洲我嘈緊$$$$$$$

真係好貴,唔係成日去到......................all次尿都要一歐喎...........

埃及即是非洲,我如果去會去南非多一點

以色列.....我唔係教徒,唔去了,如果去中東我會去鈙利亞
你老婆好肥咩?
wng86 發表於 2012-8-12 09:53 PM
yeah
係外國一向都需要帶passport係身架啦, 不過聽講以色列入境時check得好嚴
blacker14tt 發表於 2012-8-12 09:55 PM
我每次都唔帶的

我就算去到日本都扮local,不過次次都比人問"are you chinese" i dont kown why
WAI鬼 都去過好多地方
不過有d位好白痴............兜後面就會冇軍隊.........自由出入
WAI鬼 發表於 2012-8-12 09:58 PM
你唔怕危險????
冇人叫你出街日日去廁所
南非都好靚, 我想去埃及係想睇金字塔, 對埃及文化好有興趣
我都唔係教徒, 不過以色列好正, 我好想去, 然後去埋附近D國家, 包括敘利亞, 約旦等
不過目前有難度 ...
blacker14tt 發表於 2012-8-12 10:00 PM
搵返個男伴才是重點