返回列表 回復 發帖
先起度感謝J神兄既贊助! 多謝!

今期活動期間有以下朋友到黎武當作客.
tvbkk123
chan200308
perfectman
lhy92725
巧開來
blacker14tt
gracechanstuart
Andy.y
lckiong
BeiDouChef
Pedestrian_A
timmaxsing
nik ...
pknoface 發表於 2014-8-18 09:45 AM
[td]

時間支出收入操作
SweetLemon2 秒前TVB 20000000 元
積分轉出
craig16819 秒前TVB 20000000 元
積分轉出
ccw-james41 秒前TVB 20000000 元
積分轉出
nikon-d70001 分鐘前TVB 20000000 元
積分轉出
timmaxsing1 分鐘前TVB 20000000 元
積分轉出
Pedestrian_A1 分鐘前TVB 20000000 元
積分轉出
BeiDouChef2 分鐘前TVB 20000000 元
積分轉出
lckiong2 分鐘前TVB 20000000 元
積分轉出
Andy.y2 分鐘前TVB 20000000 元
積分轉出
gracechanstuart3 分鐘前TVB 20000000 元
積分轉出
blacker14tt3 分鐘前TVB 20000000 元
積分轉出
巧開來3 分鐘前TVB 20000000 元
積分轉出
lhy927253 分鐘前TVB 20000000 元
積分轉出
perfectman4 分鐘前TVB 20000000 元
積分轉出
chan2003084 分鐘前TVB 20000000 元
積分轉出
tvbkk1234 分鐘前TVB 20000000 元
積分轉出

再次多謝大家既支持!
各位唔使客氣! 多謝大家支持就真既!
甘早接到阿嫂啦
lhy92725 發表於 2014-8-18 12:07 PM
一早接咗咯. 但返家路上塞車. 塞咗大半个鐘.
どうもありがとうございます
chan200308 發表於 2014-8-18 12:29 PM
陳兄幾時入咗日本籍做咗罗卜头架?
車車, 貓貓, 小强兄, 完美俠, 陳兄下午好.
我要去交交豬咯. 各位明天見咯.
各位早午晚好。 大家太客氣啦。 啊啊。
掌門,我晚安啦
lckiong 發表於 2014-8-18 07:07 PM
小强兄今日咁早就交豬咯?
多謝掌門獎金武當護法作數真係多可惜我黎緊會非常唔得閑
tvbkk123 發表於 2014-8-18 01:32 PM
KK兄好耐冇見喎。 去咗邊度黎呀。
各位早午晚好.
我都有得派,THX亂UP掌門
timmaxsing 發表於 2014-8-19 07:49 AM
梗有得派. 係你支持既喎.
藝人房祖名及台灣新生代影星柯震東,在北京涉嫌吸毒被扣留
兩人對吸食大麻供認不諱,房祖名因涉嫌容留他人吸毒罪被刑事拘留,柯震東因吸食毒品被行政拘留;房祖名所屬的經理人公司群石國際,發表道歉聲明,指代表律 ...
perfectman 發表於 2014-8-19 07:48 AM
啲後生仔一時玩得过咗龍遮. 係咁架啦. 唔受啲敎训點會長大.
武當ken 晚上好
chan200308 發表於 2014-8-19 05:52 AM
陳兄早晨.
掌門早,在美國有幾多個州大麻合法化啊
lhy92725 發表於 2014-8-19 08:22 AM
咁我又唔知喎.
大麻其實都不算毒品
烈酒還比大麻更加拿命 又沒被稱為毒品
BeiDouChef 發表於 2014-8-19 08:28 AM
美國就快勿都合法化架啦.
E+ 食埋啲化學加工食物都好快呱架,又唔見列為毒品
lckiong 發表於 2014-8-19 09:31 AM
认同小强兄既讲法. 依家啲食品都唔知有边樣係安全既.