返回列表 回復 發帖
http://gladiator-antivirus.com/forum/style_emoticons/default/hello.gif ~ 早上好 ~ AVI .. Pedestrian_A ... pknoface ... gracechan ... chan ... perfectman ... lckiong ... 猫猫 ... nikon-d7000
fls125 發表於 2014-8-29 07:52 AM
125, 陳兄, 路人甲兄, nikon兄, 貓貓, 完美俠兄早晨.
grace晚上好.
掌門得閒幫手洗碗碟得唔得啊?

SweetLemon 發表於 2014-8-29 09:55 AM
呢啲家頭細務梗係叫grace啲咁既師奶啦.
我梗係叫唔郁佢啦. 所以我叫柠姐叫囉.
各位朋友早午晚好。
me=晚上好 too!
Pedestrian_A 發表於 2014-8-29 03:17 PM
路人甲兄住起邊度架? 早晨啊。
即系点都要去报纸档啦
lhy92725 發表於 2014-8-29 04:43 PM
貓貓要買邊個既寫真呢?
各位好友早午晚好.
掌門,
中秋造反... 早巳过氣既大傻幫陳幫主...
我以為他已比人送去了青山醫院
Pedestrian_A 發表於 2014-8-30 03:38 AM
青山都唔收佢.
貓當然買貓寫真啦
lhy92725 發表於 2014-8-29 09:08 PM
貓王寫真?

遊戲6: 嫦娥奔月 結束.

遊戲7: 中秋造反開始!

遊戲6: 嫦娥奔月

答案:
5. 因為嫦娥要保護丈夫.

參賽結果:
答案:
chi54haw 發表於 2014-8-23 01:20 AM
> 遊戲6: 嫦娥奔月
lckiong 發表於 2014-8-23 07:33 AM
答案:
lhy92725 發表於 2014-8-23 08:54 AM

答案:
5. 因為嫦娥要保護丈夫。
gracechanstuart 發表於 2014-8-23 08:55 AM
答案:
Andy.y 發表於 2014-8-23 08:59 AM
答案: 6. 因為嫦娥比佢丈夫激到飛起.
ccw-james 發表於 2014-8-24 09:54 AM
> 遊戲6: 嫦娥奔月
han2013 發表於 2014-8-24 03:26 PM
game6

原本好想揀6
o0月 發表於 2014-8-24 09:23 PM
遊戲6: 嫦娥奔月
nikon-d7000 發表於 2014-8-24 10:59 PM
6. 因為嫦娥比佢丈夫激到飛起.

掌門 好。。。
SweetLemon 發表於 2014-8-25 09:30 AM
答案:
Pedestrian_A 發表於 2014-8-25 03:19 PM
答案:5. 因為嫦娥要保護丈夫
巧開來 發表於 2014-8-25 08:41 PM
游戏6答案:5. 因為嫦娥要保護丈夫
sda961217 發表於 2014-8-26 10:35 PM
答案: 5. 因为嫦娥要保护丈夫.
craig168 發表於 2014-8-27 03:58 PM
答案:5. 因為嫦娥要保護丈夫.
fls125 發表於 2014-8-27 04:51 PM
答案:5. 因為嫦娥要保護丈夫.
chan200308 發表於 2014-8-27 05:12 PM
奬金派發如下:

[td]

時間支出收入操作
SweetLemon9 秒前TVB 500000 元
積分轉出
ccw-james23 秒前TVB 500000 元
積分轉出
chan20030847 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
fls1251 分鐘前TVB 5000000 元
積分轉出
craig1681 分鐘前TVB 5000000 元
積分轉出
sda9612171 分鐘前TVB 5000000 元
積分轉出
巧開來1 分鐘前TVB 5000000 元
積分轉出
Pedestrian_A2 分鐘前TVB 5000000 元
積分轉出
nikon-d70002 分鐘前TVB 5000000 元
積分轉出
o0月2 分鐘前TVB 5000000 元
積分轉出
han20133 分鐘前TVB 5000000 元
積分轉出
Andy.y3 分鐘前TVB 5000000 元
積分轉出
gracechanstuart3 分鐘前TVB 5000000 元
積分轉出
lhy927253 分鐘前TVB 5000000 元
積分轉出
lckiong4 分鐘前TVB 5000000 元
積分轉出
chi54haw4 分鐘前TVB 5000000 元
積分轉出

由於本掌門年事巳高, 老眼分花, 如有睇錯派漏, 請唔使怕羞, 盡快pm我, 我經核對后會立刻补上.
在此再次感謝各位既支持捧場!  希望下期遊戲再見!
遊戲答案:
5. 將秘密寫在紙上然后藏在月餅中.
chi54haw 發表於 2014-8-30 08:54 AM
吃吃兄早晨.
參與下,遊戲答案:
4. 公仔箱吹水區
perfectman 發表於 2014-8-30 08:56 AM
完美俠兄早晨. 今日要返工嗎?

中秋節特備活動

感謝完美俠兄(perfectman)贊助1億元作為此次月餅制作費用!

為慶祝今年既中秋佳節, 本派特別請本門左護法柠柠姑娘在台灣精製咗一个月餅, 到時送黎武當同大家一齐分享.

只要有份參與今期中秋遊戲活動(嫦娥奔月和中秋造反)既朋友會自動加入本次特備活動, 並分享此月餅既四份之三. 其他沒有參加中秋遊戲活動既朋友只要自香港論壇時間中秋節當日起至美東論壇時間中秋節結束止, 都可以分享剩下既四份之一既月餅.

預祝大家有個快樂, 浪漫既中秋節!
一星期做足6日,呢行係咁㗎喇,食得鹹魚抵得渴,唯有認命啦!
perfectman 發表於 2014-8-30 09:56 AM
但係你既收入又多咗喎。