返回列表 回復 發帖
大廚, 貓貓, 陳兄, 125妹妹早晨. 路人甲兄晚上好.
慶祝8000帖

時光飛逝, 武當轉眼迎來8000帖!
為感謝各大門派好友支持, 本掌門決定派發禮物.
凡於7950帖起至8049帖止, 只要有來武當作客既朋友都會收到武當小禮物一份, 以表謝意.

多謝大家!
...
pknoface 發表於 2014-9-30 07:41 AM
以下朋友起慶祝活動其間有黎武當作客.
每人各得小小禮物一份, 以表謝意, 万望笑納:

fls125
lhy92725
BeiDouChef
chan200308
Pedestrian_A
gracechanstuart
chi54haw
LastWinner
nikon-d7000
lckiong
perfectman
tvbkk123
craig168
Andy.y

[td]

時間支出收入操作
Andy.y31 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
craig16848 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
tvbkk1231 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
perfectman1 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
lckiong1 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
nikon-d70001 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
LastWinner2 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
chi54haw2 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
gracechanstuart2 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
Pedestrian_A3 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
chan2003083 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
BeiDouChef3 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
lhy927254 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
fls1254 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出

如有派漏, 請盡快通知本掌門, 我會核對后即時補上.
再次多謝各位好友既支持, 還感激有心人既贊助!
邊有時間好似你咁得閒選女呀
LastWinner 發表於 2014-10-1 09:30 AM
我係等啲女選, 我都唔得閑去選女架.
多謝 武當8000帖小禮物
BeiDouChef 發表於 2014-10-1 09:29 AM
大廚唔好客氣.
Ken 掌門 晚上好!!!

多謝 Ken 掌門 8000 帖 大禮!!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-1 09:34 AM
grace晚上好. 客氣客氣.
可以選仔嘅
lhy92725 發表於 2014-10-1 09:34 AM
啊雅妹大把男仔選佢啦. 边使到佢去選仔呀.
D女打鍋你就有份
lhy92725 發表於 2014-10-1 09:35 AM
有機會比啲女打都唔錯啊.
無都可以製造
lhy92725 發表於 2014-10-1 09:40 AM
好似難咗啲喎.
勿野叫做譜女呀?
路人甲兄, 晚上好. 小强兄早晨. 大家唔好客氣.
what is SM?
路人甲又會念起地下室

lckiong 發表於 2014-10-1 11:09 AM
又黎呢幅圖? 成日要路人甲露面有勿好呢?
那是武當掌門
Pedestrian_A 發表於 2014-10-1 11:12 AM
武當掌門點會係女既呢?
各位早午晚好。
返工路上。