返回列表 回復 發帖
啱啱出去執返幾個比的大風吹倒既垃圾桶, 就個1分鐘咁耐差的變成雪條. 凍到震.

現時外面温度零下13度, 感覺零下26度. 風速每小時46公里.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
就算凍都要出去買返杯熱咖啡叹下架.
買返杯熱咖啡順便溝鬼妹
chan200308 發表於 2015-2-16 12:35 PM
個度賣咖啡既都係唐人妹, 冇鬼妹.
~ Ken ...

fls125 發表於 2015-2-16 01:53 PM
125晚上好. 多謝妳啊.
叫佐你整部咖啡機咯
lhy92725 發表於 2015-2-16 02:18 PM
都有考慮過架, 但屋企得自己一個飲咖啡, 整部機起屋企又好似冇咁既必要. 再者, 有咗部機起企就冇藉口出去見下啲靚女咯, 好以万岁爷屋企有山珍海味點解仲要日日出去食唔同地方呢? 之唔係有係咁既原因.
我買04號金幣
pknoface         5 秒前         TVB 5000000 元                 積分轉出
Pedestrian_A 發表於 2015-2-16 03:10 PM
路人甲兄終於肯出手啦. 咁係多係少唔好話我唔公平咯.

我不入地獄,誰入地獄! 04號金幣應該沒有人買!
Pedestrian_A 發表於 2015-2-16 03:12 PM
唔好講得咁嚴重. 新年流流唔會太差到倒貼既.
我買16號金幣
pknoface 4 秒前 TVB 5000000 元  積分轉出  

han2013 發表於 2015-2-16 04:34 PM
漢仔晚上好. 多謝晒.
KEN兄好,已經踏入倒數年廿八啊!
巧開來 發表於 2015-2-16 05:31 PM
開來兄晚上好. 我新年都要返工, 只係自己攞咗一日假咋. 好羡慕你地架, 可以放咁耐.
終於確實佐你去買咖啡系有陰謀的
lhy92725 發表於 2015-2-16 09:47 PM
嘻嘻, 依家又要出去見下的靚女咯. 返黎再吹過.
外面凍到不得了. 條街都好少行人.
洗咗未
chan200308 發表於 2015-2-16 10:45 PM
好在冇事.
掌門居然系度吹水吾開工
lhy92725 發表於 2015-2-16 11:02 PM
今日係(美國總統日)公眾假期, 唔使返.
係呀, 今個星得三日工咋. 當然新年嗰日係自己假黎.
攞唔到咁多囉, 一日已經唔錯架啦.
啲細路成個星期都唔使返. 放緊寒假.