返回列表 回復 發帖
我o岩o岩買早餐蕃黎 ...好大雨

你響奶蕃工 我響city.. near Battery Park..
JackyNelson 發表於 2013-8-13 09:45 PM
我响midtown. 34街梅西附近. 日日中午lunch時間去梅西window shopping.
我 笨人出扇
JackyNelson 發表於 2013-8-13 09:46 PM
鉄扇公主个把芭蕉扇?
JN兄梗係華尔街金融大鰐之一頂啦?
你就Good啦..

福街.. 我就惨 , e度咩都毛, 日日lunch 5 g 做乜

你住邊頭.?. 我 bayside
JackyNelson 發表於 2013-8-13 09:54 PM
我住brooklyn, midwood.
Bayside 好地方wor. 返工方便嗎? 依家冇R車坐.
唐人街 99 cents store
JackyNelson 發表於 2013-8-13 09:58 PM
好耐冇去唐人街咯. Brooklyn呢边D99仙店如雨後春筍.
可能罗黎调剂下紧张心情都吾定架
lhy92725 發表於 2013-8-13 10:02 PM
我都係咁认為.
你打5打籃球架? 我個個weekend 去brooklyn打..

好方便, 坐bus轉7再4,5...個鐘松d...慣了...

冇R車.. Q 直去34th st?
JackyNelson 發表於 2013-8-13 10:04 PM
我都未打过籃球, 平時要睇住兩个細路仔好少出街, 週未会同佢地去下公園跟住去bay parkway飲杯咖啡食个包.

我返工好方便, 坐F車真到34ST. 依家D細路未使返學就有時間坐朋友車去8大道食早餐跟住坐N車直達34ST.
brooklyn,我睇美剧,果度好多黑鬼喔
lhy92725 發表於 2013-8-13 10:04 PM
黑鬼边都有, brooklyn係多啲.
唐人街应该无乜了呱
lhy92725 發表於 2013-8-13 10:10 PM
龍蛇混雜.
唐人街应该无乜了呱
lhy92725 發表於 2013-8-13 10:10 PM
貓貓有時間黎紐約玩下啦.
大廚你對鞋好難揾呀.

做左老豆

我週未就係響bay parkway個公園打籃球, 可能見過, 可以去打太極,  我識d師傅
JackyNelson 發表於 2013-8-13 10:15 PM
咁啱. 我剩係陪D細路响佢地个地头呢边玩, 未去过大人个边.
JN兄咁遠黎到呢边玩, 梗係以前响呢边住过?
YyXuP48LDOE

BeiDouChef 發表於 2013-8-13 10:23 PM
个D係電影.
ken兄果然是好爸爸,咩活动都围绕D细路
lhy92725 發表於 2013-8-13 10:28 PM
响呢度睇少眼都唔掂.