返回列表 回復 發帖
甘有車有樓,系人生的目標之一黎嘅,你好快可以實現曬都幾好
lhy92725 發表於 2015-5-6 11:11 AM
牌费、保险、维修、入油,好多手尾跟住呷。
甘佢話無車寸步難行,就預佐要比呢D費用架啦
lhy92725 發表於 2015-5-7 10:33 AM
在Weekend 要等半粒钟先至有班车就麻烦啦。
Grace 姐食完宵夜未啊,仲未训。
老波用仔D生日Number 中佐寻晚六和彩百几文。
会重复相同Num咩?
原來鬧鐘響佐,要訓咯
lhy92725 發表於 2015-5-11 11:53 PM
闹钟唔系用黎叫起身咩?
3, 7, 15, 25, 26, 47 + 10 頭奬無人中貓都唔中
CC517 發表於 2015-5-12 11:12 PM
47? 好多`Number播。
一共49個
lhy92725 發表於 2015-5-13 08:20 AM
呢边只有45 个,下午开始冻。
你地又到冬季啦
中幾只字有獎啊
lhy92725 發表於 2015-5-13 11:24 PM
周一、三、六,出六个加两个特别,一个加两个特别可以中六奖。
周二出七个加两个特别,三个加一个特别可中七奖。
都是45个字。

强力球周四开。
第一组有40,强力球有20,出六个加一个强力球。两个加一个强力球可中八奖。
好多獎哦,幾錢一注啊?
七獎有幾錢啊
lhy92725 發表於 2015-5-14 10:57 AM
搜索
复制

周一、三 60 cents 一注,自划四注起,机选六注起。
周六,〉70 cents 一注,自划四注起,机选六注起。
周二,$1.20 一注,机选四注起。
周四,〉92cents 一注,自选四注起,机选六注起。

周一、三固定一百万,周二二百万起,周四三百万起,周六四百万左右,二个月一次大周六奖。
寻日屋企个网慢道郁唔到,今日先至上黎。
咁香港咪日日都劏豬日
CC517 發表於 2015-5-18 12:36 PM
搜索
复制

香港好多猪咩?
慢米去投訴咯
lhy92725 發表於 2015-5-18 11:00 PM
搜索
复制

我果个零售商是用全国第二大网络的Wholesale。
會唔會因為其他原因例如電腦慢,或者某個網慢?其他就正常?
kingsleyyu 發表於 2015-5-19 01:05 PM
寻日中午我个仔test 过是下载1.43MB 上载0.45MB,晚黑是2.46MB同埋0.65MB。

不过落个剧集两日都未搞掂,我个无线网下1.1MB 上0.06MB,半粒钟都唔使就搞掂晒。
探猫E,