返回列表 回復 發帖
原帖由 ~嘉~ 於 2008-12-21 12:56 PM 發表
名次用戶名稱贏得現金1wlt111029077600wlt兄有望突破3千萬大關
多谢嘉,甘又未必的!!!  
排我后面都有机会反超越
原帖由 我系一督屎 於 2008-12-21 02:13 PM 發表

做么甘谦阿,吾似你波
做人要谦虚,甘先会发达搵大钱
原帖由 kingworld 於 2008-12-21 02:27 PM 發表
1wlt111010341091-5748.7 % 405.71 (-376.41) 94 (8388607) 29077600 2我系一督屎12431378-13547.4 % 400.32 (-406.53) 96 (8388607) 24945400 3qqbubu68455113355.4 % 395.25 (-75.31) 95 (8388607) 24621200 4~嘉~ ...
恭喜你先,继续加油,再接再厉
原帖由 kingworld 於 2008-12-21 05:44 PM 發表
你要小心 我排你后邊等你跌
每天都在后面等我 ,要就超越我
原帖由 我系一督屎 於 2008-12-21 05:57 PM 發表

吾好睇小king兄概实力  
不敢看小他的实力
原帖由 kingworld 於 2008-12-21 06:17 PM 發表
只是時間的問題
剩下没有多少时间喔,!!
原帖由 kingworld 於 2008-12-21 06:17 PM 發表
我地一起爬他頭
无任欢迎
突破3千万关头啦,希望可以keep going
原帖由 kokjong 於 2008-12-22 10:25 AM 發表
曼联王 so geng...
你也不赖啊,跟到一个好马头
原帖由 我系一督屎 於 2008-12-22 08:46 PM 發表

今期最威系你啦
过奖啦,多谢幸运女神眷顾!!
原帖由 kingworld 於 2008-12-22 09:31 PM 發表
無天理啊 串友都可以排第1
哈哈,吃不到的葡萄是酸的!!!
原帖由 kingworld 於 2008-12-23 12:46 AM 發表
今期俾你威住先
那多谢你承认啦!!
原帖由 我系一督屎 於 2008-12-23 07:31 PM 發表
输到就快跌出5强
不会的啦,游戏快结束,你一定可以赢甚至超越我的!加油
原帖由 kingworld 於 2008-12-23 10:18 PM 發表

又上升一位喇
恭喜你,都话你一定可以升上来的啦。。。。。
1wlt111010691133-6448.5 % 436.72 (-387.45) 100 (8388607) 31173800
2qqbubu70657113555.3 % 413.53 (-77.04) 97 (8388607) 25476200
3kingworld17731849-7649 % 445.18 (-489.75) 98 (8388607) 24456600
4我系一督屎12761422-14647.3 % 417.16 (-433.7) 97 (8388607) 23812400
5~嘉~472659-18741.7 % 454.17 (65.75) 98 (8388607) 23093468
61314520550584-3448.5 % 427.99 (81.53) 123 (8388607) 21607200
原帖由 kingworld 於 2008-12-24 12:01 AM 發表
最衰呢幾日都無咩球賽 如有我一定爬你頭架
haha,很多联赛现在都冬休,只有英超和英冠联赛而已。。。。。