返回列表 回復 發帖
1) 龍門要買,因為雲達沙太老,最多打埋下季,兩個後備都未夠班,如果對d弱隊,可比新買嘅後備龍門夾吓
龍門要穩定,出場次數要連住甘先有態,要換,就直情換個新,雲沙做後備就差唔多 - vds可以光荣退休啦,顺便介绍饭差事在曼联就波啦,亦要选定以为龙门长期作战,先有表现,稳定一号位置

2)  後衛要買個中堅,因為又係一個字---老, 李奧開始老啦,又成日傷; 另外右邊可以比多次機會布朗,前季佢都打得好好呀,反而拉菲爾就未得,佢太輕出,成日失位; 伊雲斯可做之材; 奧沙一味死好命; 左邊就唔洗講啦,艾夫華無走雞。
左邊後防唔夠後備人材!法比奧唔太得-孖仔需要更多的磨练,下赛季应该会有更多的出场机会,,还是比较担心evra的左后卫可以考虑从stokecity来的新人

3) 中場方面,強烈要求賣走蘭尼,廢柴一個,左邊可以試吓杜錫,唔得就用番星仔; 中場中就最好加個進攻中場,個人幾認同皇馬嘅史奈達; 防守中場就有費查、卡域克、史高斯、吉遜都ok!
左邊杜錫要睇下佢lee半季習慣左英超未,如果唔係,都係唔夠左翼。星哥留係右面好D,最多掉C朗過黎(如果出星哥時)左翼始終唔夠。
防中就我最愛一句,唔記得邊個兄台講:我們最硬淨既竟然係費查…大家明了!下格,等你回來!
進攻中場係要加既…始終安達神未神得住-anderson将会被要求更努力了,希望可以完成当scholes的接班人
幾岩聽

買: 龍門 (科士打未得)-俾多d机会,可以证明是英格兰未来一号门神
   中堅 (伊雲斯未得)- 后生可畏,别轻易让他走
   攻中 (安德臣未得)- 需要更加努力,改善时时刻刻不定时的状态,一定可以当scholes接班人
   防中 (夏格會唔會再傷?)-有可能会再伤,最新报道话伤势不稳定可能提早挂靴
   特維斯!(前場組合多: 朗尼打左都得) - 保持原班人马,重现四大天王

賣: 蘭尼 (無表現 無進步) 联赛出场纪录少,可以证明没有表现,要走有留要租都没有问题
   古斯錫 (無機會表現) 因为vds霸主一号门神位置
   貝碧 (唔知點講 唔係關鍵先生) 但是作用甚大,同tevez有不同之处

藏: 加利仔 (老)
   史高斯 (老加眼有事)
   傑斯 (老)
以上三位可以在曼联光荣退休,曼联第二代青训仔,名留青史,也可以获得在曼联指教担任俱乐部某某位置
其實已經買咗兩個中堅,不過都係小朋友嚟
tshek 發表於 2009-6-4 11:17 AM
就因为是小朋友,所以忘记了。。。
但是意甲sempdoria的年轻后卫主动对曼联示好,看起来也不错哦,但是如果来了曼联未必也正选踢,但是可以跟evas合拍做rio+vidic第二代。。。哈哈
近排傳
吉信   F金寶 同阿邊個會走,
大家點睇…
我希望金寶可留隊…我覺得佢出韋碧克好
有經驗,有實力
tok 發表於 2009-6-5 08:39 PM
D.gibson,F.campbell,D.simpson
都是未来之星,可惜很难在曼联出头,08赛季就只有Gibson出场记录多,而且还有进球,可以当边翼锋,右路都没有问题
Campbell也是逼于无奈才被曼联租借去热刺,在那里他获得更多的出场机会,磨练自己吸取经验
至于d。Simpson就没有什么印象。。。。出场比赛的机会少的可怜
另外,别忘记候成的manucho。。忘记是被买了猪仔还是租借的。。。如果是租借可以召唤他回来
但是,碍于曼联前锋都是大牌明星+wellback和macheda,需要更多的耐心在等待机会
其實我太想金寶回來,同韋碧克同馬智達做三叉擊
tok 發表於 2009-6-7 11:23 PM
可以考虑联赛杯试一试年轻三叉
甘寶售出

United decide to cash in striker Campbell

Hull have had a £6million bid for striker Fraizer Campbell accepted by Manchester United.

Despite Hull's desire to keep Campbell for their first  ...
tshek 發表於 2009-6-8 12:20 PM
Campbell-此处不留人,自有留人处,加油!!!
皇 馬 擬 千 五 萬 平 賣 雲 佬

皇 家 馬 德 里 教 練 比 歷 連 奴 新 上 任 , 據 聞 打 算 賣 走 陣 中 年 過 30 的 荷 蘭 前 鋒 雲 尼 斯 達 萊 ( 圖 ) , 而 且 標 價 便 宜 得 驚 人 , 只 是 125 萬 鎊 ...
tok 發表於 2009-6-8 09:20 PM
便宜啦,抵都烂。。。用125万英镑买回来,再卖出去都有的赚啦。。。哈哈
不过这样便宜买来都浪费,倒不如晕老去sunderland或hull city踢,保证有正选。。。。哈哈
不過我哋有歐聯踢
tshek 發表於 2009-6-9 12:02 AM
但是对曼联来说不是很值得。。。转会费便宜,人工呢?
雲佬唔係同C7 反左面咩? 點會番黎呀?

費sir 要benzema 多過想要雲佬啦...

賓斯馬後生d...
onlineboi 發表於 2009-6-9 03:12 PM
当然要benzema啦。。。。起码他是fit 马。。。。。范尼已经是老马了。。。
我觉得曼联应该买一个组织中场球员...
因为利物浦有杰拉德,切尔西有兰帕德,阿申纳有法布雷加斯,曼联呢?
安德森,弗查,卡里克都靠不住...
我觉得买德罗西最好了... ...
siang09 發表於 2009-6-10 02:21 AM
你说的对,这才是曼联真正的需要
我们有c罗,但是作用不如其他三位,因为他是边锋球员
你所说的三位比较倾向防守多于进攻
derossi的确不错,需要考虑能否适应英超,wigan的valencia有也不错哦
valencia防守OK MA?
不也是邊路的?
tok 發表於 2009-6-10 05:27 PM
边路中路都可以的啦。。。。曾经有传过Argentina的里克梅尔,但是他已经告老还乡

曼联欲获得wigan的valencia,突然遇到程咬金。据说收到一份神秘的报告价大概2千万
Tevez概去留费sir真系要想下计仔,人工同上场时间系关键。
我系一督屎 發表於 2009-6-15 10:33 PM
就算老佛爷亲自出马+出动glazer家族,tevez不会留在曼联的
他要的是主力位置,除非卖掉berbtaov
个人反而觉得新7号可能系
朗尼 :一位忠心概英伦本土球员
我系一督屎 發表於 2009-6-15 10:39 PM
rooney向往10号。。。要做世界第一,不要做曼联大帝
場場主力冇獎攞,為乜呢?去踢西布朗囉,唔只主力,必然正選添
tshek 發表於 2009-6-16 11:33 PM
对呀,应该去西布朗那些二流球队。。。
不过,如果去曼城,前锋就有世界级的加巴西加阿根廷前锋