返回列表 回復 發帖
J神派糖糖节快乐

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
昨天 略去;今天 珍惜 ;明天 爭取
通常万圣节都有人派糖糖,我看下泥度有糖吃没
J神吃糖

"派糖糖"想想先,唔講比你聽住

WOO,問咗HENRY兄拿糖糖未呀,未就你去做代表,問HENRY拿糖糖呀
timmaxsing 發表於 2013-10-31 12:45 PM
我以加去问
乜e度唔係日日都系派緊糖糖咩
只不過有時大糖,有時細糖
lckiong 發表於 2013-10-31 12:59 PM
应节,不在呼大糖小糖
今日用了8億去足球區買波,睇下會收多少先
timmaxsing 發表於 2013-10-31 01:43 PM
80亿,J神加油
你看了波未呀,得5場波玩,D場數乘了,都派唔到80億啦, 唔好嚇我嗎
timmaxsing 發表於 2013-10-31 01:57 PM
都差吾多,都有70亿,等收钱
J神下午好

落紧大雨

我这儿雨也刚停!!!
lovebearhl 發表於 2013-10-31 03:02 PM
希望早点停如果不系塞车塞死人
我试过塞两个钟 
小强泥排温吾少
http://sc.websbook.com/sc/upimg/allimg/081005/028_1600x1200_websbook_com.jpg

H.K這裡好猛烈陽光啊,在OFFICE 的平台Somke時,在想早走收工,但見D陽光猛到火爐 ,所以取消想法,坐到黃昏後才收工啦 ...
timmaxsing 發表於 2013-10-31 03:42 PM
早D返去可以做自己喜欢的野,享受人生
J神晚上好

搶帖發問小遊戲:

已上引言問題遊戲共送出了多獎金呢?

A.送出2億3千6百萬

B.送出2億5千百萬

C.送出2億4千5百萬

D.送出2億4千萬

E.送出2億4千6百萬

F.已上都不是送出的金額,請註明金額:___________

...
timmaxsing 發表於 2013-10-31 04:28 PM
我选  C.送出2億4千5百萬
言兄甘夜