返回列表 回復 發帖
多谢J神奖金  第一个踏到
昨天 略去;今天 珍惜 ;明天 爭取
J神今日有好多杂菜玩
今天杂赛唔玩 ,玩世界杯,在想想...,可能會買"比利時"WIN
timmaxsing 發表於 2014-7-5 10:09 AM
看个盘,和波机会大
什麼花生,不食 ,睇世界杯當然是嘆紅酒,食芝士及黑森林火腿,IS GOOD啦
timmaxsing 發表於 2014-7-5 10:14 AM
J神会享受
無錯,J神真識嘆
o0月 發表於 2014-7-5 10:33 AM
小月都有看波?
黑森林火腿70克都要成2百幾蚊H.K,靚火腿,當然配靚紅酒啦,
昨晚我選了支Blue Nun Pinot Nior,一邊飲Blue Nun Pinot Nior一邊食黑森林火腿,支持德國晉級  ...
timmaxsing 發表於 2014-7-5 10:37 AM
德国酒配德国赛真应境
財神版果然是中產中嘅高級階層
lhy92725 發表於 2014-7-5 10:39 AM
直头系贵族
哇!好豪啊。我看波喝水咋。
han2013 發表於 2014-7-5 10:46 AM
我吞口水only
不如我陪你地一齐睇吖?
pknoface 發表於 2014-7-5 10:49 AM
ken几点看波,应该系下午?
睇幾粒
lckiong 發表於 2014-7-5 10:54 AM
应该问系边度睇?
個個講世界盃
o0月 發表於 2014-7-5 10:56 AM
小月要讲咩?
劇集無興趣
動漫就好
o0月 發表於 2014-7-5 11:05 AM
動漫我ok  小月有看7月新番?
一陣睇
o0月 發表於 2014-7-5 11:08 AM
有边套好介绍?泥个?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
恭喜J神
祝J神恭喜發财,逢赌必贏,身体健康,财源广进

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件