返回列表 回復 發帖
老细同車車靚版都有出現,但不是在這裡出現
有勿野大型活動呢.
pknoface 發表於 2014-5-16 10:48 AM
內容正在寫作中,不過可以快一步給你水區之友知,主題是:"2014年度TVB我喜愛......"活動
2014年先开始无耐嗻,点选最喜爱啊
lhy92725 發表於 2014-5-16 11:00 AM
本年是2014年度,,第一年在2014年首次舉辦,所以是活動其中的名字
守候先開個活動前奏玩下,給大家熱下身先
J版冇嘢忙呀
lckiong 發表於 2014-5-16 11:31 AM
有嘢忙,忙在水區同大SIR談論做個大龍鳳遊戲,試下可否加大人流量,如圖紅色數字,我希望能否過400-500數字,多多數字都歡迎,
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
千其唔好學啊伊伊寫論文咁寫寫下唔見咗人啊.
pknoface 發表於 2014-5-16 12:07 PM
無可能嗎,我係水區的子版的版主,如果不做嘢,會比抄架, 又亂UP啦掌門, 當然你可能不知道我是否我做嘢,但上頭一定知我有否做好子版帶動主水區架
依家就製作定今年年尾既活動, 果然係大龍鳯....
pknoface 發表於 2014-5-16 12:06 PM
現在製作中,26號舉行,因有D問題要請是一下,上級大人先,
亂UP掌門說,令我有點心酸
一派戏言嗻
lhy92725 發表於 2014-5-16 01:23 PM
水區開個亂大賽,亂UP一定可以包辦一、二、三名啦
下星期水區會舉行大型活動,由水區兩位主持人(車車及JN)會在遊戲結束後會送禮,我也會送禮及送高達6億TVB巨額獎金,到時邀請你們參與這個超級活動,活動詳情會下週四前公布及開始活動!
注:什麼禮品,暫不公布先,留意下週公布及活動詳情啦...
貓姐你找我?我在寫大型活動手搞內容喎
超級活動開始咗啦
等我想下点写感想先
lhy92725 發表於 2014-5-20 05:30 PM
大把時間,慢慢想,內容悅精彩,贏得功勳及億元TVB幣機會最高
未啊,要想下怎样回复先。
希望尼次J神记得派奖啦。
han2013 發表於 2014-5-21 10:47 PM
今次遊戲在"劇集吹水區"舉行,這次是加密遊戲,唔會知誰是遊戲大贏家,
最後我還有什麼未派的獎金呢...請說把,代我跟進派彩,補回給你,THX!