返回列表 回復 發帖
今日天气甘好,可以睇风景啦
lhy92725 發表於 2014-5-27 11:46 AM
對呀,可以睇到海景啦
TVB FUN競猜《點金勝手》活動
財神版有返哦,,清曬外面D廣告未啊
lhy92725 發表於 2014-5-31 03:07 PM
我只是禁止所有廣告人發言,唔比距哋繼續發帖,由於主水區不是我管理範圍,所以我不可以移走有關帖子,要等主水區的版主移走D廣告,早前"車車"版已移走哂啦,其它就不便多說,非常THX貓貓姐的通知!
TVB FUN競猜《點金勝手》活動最後召集,該問題現在還未有人估到答案,在這...如估中者,本人另外會送多500萬給估中者(每位估中者)!
另外各位請留意《點金勝手》有傾有講會談區內容,有機會除時每天拿走1千萬獎金
各位端午節快樂!!
現在發該帖開始計算,時間不定,除時截止,每位出現本會者,
即派1千萬端午節獎賞
注意:係會除時截止,THX!
TVB FUN競猜《點金勝手》活動最後召集,該問題現在還未有人估到答案,本人另外會送多500萬給估中者!
有冇得再估过?
pknoface 發表於 2014-6-2 09:18 AM
比你刪帖,再估過,我睇唔到,但估唔到就你唔到啦
算啦J神兄. 我只係讲下笑嗻. 如果个个跟住咁做, 天下就大乱咯
pknoface 發表於 2014-6-2 09:46 AM
我SEND咗管理線人數,改都無用啦, 不如留意新劇《點金勝手》的首播,在《點金勝手》有傾有講會談區內容,有機會除時每天拿走1千萬獎金,人數不限
J版端午要捱世界咩
lckiong 發表於 2014-6-2 10:10 AM
要派錢比你哋嗎
所以輝仔真比面,在這要THX
多谢J神奖金 泥排非常忙所以少上来,但系都会supportJ神游戏,迟d会参加埋《TVBOXNOW我喜愛電視風雲男角色2014》
luke168 發表於 2014-6-2 11:09 AM
多謝非常輝仔支持,該活動本月19日截止喎,作好帖感想,希望你能勝出,贏到水區三版主的超級900功勳
睇完新劇,UPDATE版區資料
TVB FUN競猜《點金勝手》活動二期
各位你好