返回列表 回復 發帖

特發金額賞,現在發該帖開始計算,名額7名,可得一千萬,先到先得,如到達名額上限,便會立即終止活動
參加者請說:特發金額賞報名活動X1、X2等......如此類推
各位你好
今晚上來,有點怪怪,要重新適應一下啦
D功能唔同咗,要適應下囉
多謝各位水區好友的支持
獎金是近日賭區贏錢,所以特發金額賞,,名額7名,可得一千萬,派發特別賞派彩,謝謝各位參與,THX!
gracechanstuart19 秒前TVB 10000000 元積分轉出
pknoface1 分鐘前TVB 10000000 元積分轉出
han20131 分鐘前TVB 10000000 元積分轉出
ahsing2 分鐘前TVB 10000000 元積分轉出
ccw-james3 分鐘前TVB 10000000 元積分轉出
lhy927253 分鐘前TVB 10000000 元積分轉出
yan11115 分鐘前TVB 10000000 元積分轉出
先處理版務,其後落街食茶餐廳
貓姐油油多呀
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
J版,点解”TVB FUN競猜《點金勝手》活動二期“的帖不见佐?
麽野答案啊?
han2013 發表於 2014-6-7 02:58 PM
我下沉咗帖子,你在右上角>我的帖子>回復,按入就看到啦,
han兄,全部參與答中,早前已派了彩,忘記答案啦,現在出了答案啦,thx
在回复帖里面看到,但是在“劇集綜合吹水區”里面找不到,点解咔?
han2013 發表於 2014-6-7 04:38 PM
都話活動完了,我都話"下沉"咗章帖,以免影響了其它的活動嗎,當然難找啦
各位你好

J神 版 下午好。。(唔好d細ge)

SweetLemon 發表於 2014-6-8 02:51 PM

誰嚇細,我都比個冒牌M記叔叔嚇到啦

特別金額賞,現在發該帖開始計算,名額10名,可得一千萬,先到先得,如到達名額上限,便會立即終止活動
參加者請說:特別金額賞報名活動X1、X2等......如此類推
超多CASE處理,要日日OT,又要做啦閃...,
過幾天才派活動特別賞,THX