返回列表 回復 發帖
财神版呢期好忙啊?
lhy92725 發表於 2014-6-16 10:55 AM
為何這樣說呢?
昨日我晚上11時才有空閒,上LINE來看,我看到都真想
财神版约会到11点,都算早喔
lhy92725 發表於 2014-6-19 10:30 AM
不是,昨日OT到我想死,晚上11時才收工 在坐車無聊未上來睇下囉,上來就看看版務,以及看到很多Ads啦
近期多事故發生,要想辨法補鍋,所以不可不OT
西港島綫的走綫由上環站向西伸延至堅尼地城可以如期通車,但當中西營盤站的行人通道等問題,開咗兩日會議得出結果,決定西營盤站飛站不停站,代有關問題跟進後,才可該站。其它問題再慢慢想啦...
今次都係引用先前H.K東涌線需要加站(叫南昌站),飛奧運站不停站的例子,無法啦,因為伸延至堅尼地城延線車站係20年前已預鋪位起車站,但當年人口不夠問題,
車站鋪位吉空20年,到今時地價不斷上升、建造成問題、人口增加問題,所以有這安排,把該飛站,延長多約四個月左右才開該車站。
各位早晚你好!
對呀貓姐!有何指教呢?
各位早晚好
遊戲第六浪活動確定了,名叫--眾裡尋版,在7月3日開始活動,活動內容遲D公布
财神版今日吾忙啦,甘早黎佐
lhy92725 發表於 2014-6-25 10:48 AM
今天落雨,所以不忙
眾裡寻J版?
pknoface 發表於 2014-6-25 11:03 AM
何解要尋我
遊戲活動玩法遲D公布,包你哋...到時活動開始時找不到,就唔好怪我啦
开会吾系去户外架
lhy92725 發表於 2014-6-25 11:19 AM
本來今早由九龍灣總部去火炭車廠開會,但下雨,所以無心情開會,改下星期一再開過會
可以随时改开会时间架
lhy92725 發表於 2014-6-25 11:43 AM
可以,時間自己控制,用阿公手機,SEND幾個WHATAPP比今次要開會的部門主管,由部門主管再通知有關今次需要開會人士,大約內容:今天有其它嘢跟進,會議改...