返回列表 回復 發帖
J神兄終於酒醒咗啦. 爬樓要注意安全啊.
pknoface 發表於 2015-12-27 01:52 AM
我飲酒未醉過⋯⋯何解要爬小心D⋯⋯啊⋯⋯啊⋯⋯想起第一個暗樓好像你首先灌帖?你想認真處理or想C啦!
唔關我事呀! J 神
掌門明察秋毫
free2penny 發表於 2015-12-27 08:22 AM
我同亂UP都係在開玩笑...唔好當真... 如果真的是有問題的話,我會立即扣分
1億冬至賞金轉金記錄
yxx016 秒前TVB 65385000 元積分轉出
hungyu1 分鐘前TVB 115385000 元積分轉出
di02082 分鐘前TVB 115385000 元積分轉出
allen71042 分鐘前TVB 115385000 元積分轉出
gracechanstuart3 分鐘前TVB 115385000 元積分轉出
mnb11233 分鐘前TVB 115385000 元積分轉出
free2penny5 分鐘前TVB 115385000 元積分轉出
smcorange5 分鐘前TVB 115385000 元積分轉出
巧開來6 分鐘前TVB 115385000 元積分轉出
Pedestrian_A7 分鐘前TVB 115385000 元積分轉出
HENRY_1688 分鐘前TVB 115385000 元積分轉出
pknoface8 分鐘前TVB 115385000 元積分轉出
satoshi239 分鐘前TVB 115385000 元積分轉出
lhy927259 分鐘前TVB 115385000 元積分轉出
各位好...
守候公布3個暗樓的3億得主結果...

3億暗樓得主...
lhy927252015-12-28 08:50 AMTVB 300000000 元積分轉出
Pedestrian_A2015-12-28 08:49 AMTVB 300000000 元積分轉出
free2penny2015-12-28 08:48 AMTVB 300000000 元積分轉出
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
酒神版居然今日甘早
lhy92725 發表於 2015-12-28 08:20 AM
早D返工做哂手頭上工作後放假,會在明年1月5日才返工...
佢系米負責呢個部門架
lhy92725 發表於 2015-12-29 10:40 AM
我現時管理原有部門外還要管理多一個部門...
各位好...
J 神早晨

西鐵享星期六開始加設八卡車啦

係咪 J 神有份建議的
satoshi23 發表於 2015-12-29 10:10 AM
....所以因沙中線工程......要提升西鐵線的訊號系統所以要改裝現有列車,為「東西走廊」通車做準備試行...西鐵線列車會逐步由7 卡增至8 卡,至「東西走廊」預計於2019 年通車後全
面以8 卡列車運行...
答案你估下... 提示:同我早前工作有關.... 估中你有賞...
[東3] 邁亞密熱火[-9.5] 1.95  
[東6] 芝加哥公牛[-2.5] 1.95  
[西5] 達拉斯小牛[-6.5] 1.9  
[西13] 明尼蘇達木狼[+15.5] 1.8
鳳凰城太陽 克里夫蘭騎士 202.5 2 上 盤
5X1 TVB 200,000,000
----------------
[東6] 芝加哥公牛[-2.5] 1.95  
[西5] 達拉斯小牛[-6.5] 1.9  
[西13] 明尼蘇達木狼[+15.5] 1.8
3X1 TVB 200,000,000

slotnba    2  秒前    TVB 400000000 元    積分轉出
高額籃球區又贏10億...  3X1全中(紅字)... 扣本淨贏高額籃球區10多億,
所以今天會繼續派金... 與你們分享快樂or喜悅... 由只帖開始計,名額13名,每位報名者派 TVB 70,000,000

發帖格式:

領取TVB 70,000,000賞金X1等如此類推......名額有限,先到先得

PS:如名額夠了13名後,便會立即截止......其後的報名者會不獲得任何賞金...
J 神 犀利
全中
恭喜
satoshi23 發表於 2015-12-29 12:19 PM
近日打爆阿公賭莊...希望ALLEN兄見諒,因要辛苦了他要分開好幾次派彩比我...
我最高峰期時用兩天中150億去派金or加自己的功勲
D賠率有2、3賠等⋯⋯用6串1或5X1⋯⋯2億買派彩就必有啦⋯⋯
好像今次3串1籃球都派10億啦,何況過關D⋯⋯2、3賠率?
要"膽大心細"去買⋯⋯
這麼高興⋯⋯我就送多3個名額,TVB是6千萬⋯⋯已報名就等收金⋯⋯
未報名就快D報啦⋯⋯記住跟格式:
發帖格式:
領取加設名額TVB 60,000,000元賞金X1